De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Personenvervoer bij Stichting Lapso

Utrecht, donderdag 8 juli 2010

Met de taxi naar je dagactiviteit

Stichting Lapso biedt personenvervoer aan in en rond Utrecht. Een chauffeur brengt mensen die in een beschermende situatie wonen of ambulante zorg krijgen naar zorgboerderij, het ziekenhuis of de tandarts met een auto van de stichting. Er is laatst zelfs een ritje geweest naar het Dolfinarium voor een gezin met een moeder met straatvrees en haar zoontje die op dat moment in het ziekenhuis lag.

Personen die vervoer nodig hebben kunnen 24 uur van te voren contact opnemen en een vervoersovereenkomst invullen. De kosten voor het ritje zijn 20 eurocent per km. Cliënten van Altrecht en SBWU weten de weg al aardig te vinden, maar de auto is beschikbaar voor iedereen die een beperking heeft en vervoer nodig heeft.

Stichting Lapso is nog op zoek naar chauffeurs  die betrouwbaar zijn en regelmatig kunnen werken. Zij die iets willen betekenen voor de samenleving kunnen zich aanmelden voor deze dagbesteding. Je krijgt een financiële vergoeding en wordt geacht een dagdeel achtereen te werken (werktijden van 8-12 uur of van 12-16 uur). De ritjes brengen je in contact met mensen, het verruimt je geest en je wereld.


Meer informatie:
C Huib Bouhuijzen
T (030) 280 00 56
E bouhmetaalwaren@hetnet.nl

Klik hier voor het project op de site.

Fotografie: Mrs. Jolanda

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support