De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Present wil Utrecht mooier maken

Utrecht, dinsdag 14 december 2010

Klussen bij mensen die dat nodig hebben of sociaal aan de slag: Stichting Present Utrecht wil een brug zijn tussen mensen die willen geven en mensen die hulp nodig hebben. Groepen vrijwilligers kunnen zich bij Present opgeven via de website www.stichtingpresent.nl/utrecht.

Je kunt je met een groep opgeven en kiezen of je een eenmalig project wilt doen of structureel aan de slag wilt, op welke datum en welke tijd je een project kunt doen en wat voor soort project. Via Present kun je praktische projecten doen, zoals klussen bij een ex-dakloze man, een vrouw uit de vrouwenopvang verhuizen of tuinieren bij een oudere mevrouw. Ook kan Present sociale projecten regelen: eten met asielzoekers, wandelen met ouderen of darten met psychiatrische patiënten, alles is mogelijk, in overleg.

Present werkt nauw samen met maatschappelijke organisaties die in Utrecht actief zijn. U kunt als hulpverlener ook een hulpvraag indienen voor een client die de hulp van Presentvrijwilligers kan gebruiken. Stichting Present hoopt uiteindelijk een beweging op gang te brengen waarin mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien.

Contactgegevens
C Elja den Uijl - Dijkstra
T 06-47147673
I www.stichtingpresent-utrecht.nl

 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support