De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

René Leermakers nieuwe directeur Altrecht Talent

Utrecht, vrijdag 30 juli 2010

De Raad van Bestuur heeft per 1 augustus 2010 René Leermakers benoemd tot directeur Altrecht Talent. Hij volgt Mieke van Dommelen op die onlangs vertrok en haar eigen bedrijf startte.

René Leermakers (49) vervulde het afgelopen decennium verschillende directiefuncties voor Reed Elsevier. Eerst als uitgeefdirecteur van de vestiging Maarssen,daarna als algemeen directeur van Elsevier Opleidingen (Zwijndrecht) en tenslotte als directeur Human Resources & Corporate Communicatie bij Reed Business (Amsterdam). 

René heeft een achtergrond als opleidingskundige. Hij startte zijn loopbaan als docent Engels en stagebegeleider/supervisor van studenten Activiteitenbegeleiding aan een Sociale Academie. Hij was op deze school ook werkzaam als leerplancoördinator en manager van de opleiding Agogisch Werk. 

In het verleden leidde Leermakers grote verandertrajecten en specialiseerde zich door de jaren heen in verandermanagement. Hij voerde ondermeer bij Elsevier Opleidingen een ingrijpende reorganisatie door en zette het bedrijf vervolgens met zijn team opnieuw en succesvol in de markt. Hij is getrouwd en vader van twee kinderen. 

Over zijn nieuwe functie bij Altrecht zegt Leermakers: “Als directeur van Altrecht Talent ga ik een organisatie leiden die een prachtige maatschappelijke functie vervult. Dat is op zich al mooi. Daar komt bij dat Altrecht Talent werkt aan ambitieuze doelen voor de toekomst. Daar krijg ik energie van, want dat betekent dat we als Altrecht Talent-team de komende jaren aansprekende resultaten kunnen neerzetten. Ik verheug me er op!”

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support