De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Via Volte Summerschool

Utrecht, maandag 19 juli 2010

Samen met anderen werken aan jezelf

In augustus gaat de Via Volte Summerschool van start. Tijdens deze gratis empowermenttraining leren mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer zelf de regie te nemen over hun leven en loopbaan. Vijf dagdelen basistraining worden afgewisseld door drie dagdelen workshops naar eigen keuze.

Wil je sterker in je schoenen staan, grenzen leren trekken en goede keuzes leren maken, meld je dan vóór 17 augustus aan voor deze boeiende cursus. Presentatievaardigheden, keuzestrategieën en een realistisch stappenplan vormen een belangrijk onderdeel van de basistraining. Je krijgt daardoor inzicht in belemmerende gedachten en leert te denken in kansen. Samen met de andere deelnemers ga je op zoek naar je motivatie, kennis en vaardigheden. Daarnaast heb je de keuze uit een aantal workshops waaronder een zeilles, een tekencursus en een assertiviteitstraining. Of je kunt je persoonlijke kwaliteiten ontdekken door met een coach een middag te werken met kleur. Gebruik je zomer goed door samen met anderen bij de Via Volte Summerschool te werken aan jezelf. 

Meer informatie:
C Colette van Duin
T (030) 292 65 15
E colette.van.duin@stichtinggids.nl

Foto: Wikipedia. De La Via Volta is een shuttle-achtbaan in het Nederlandse attractiepark Walibi World. La Via Volta is Italiaans voor de draaiende weg.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support