De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

19 oktober: Mega-workshopdag Zinnenprikkels

Utrecht, vrijdag 7 oktober 2011

Mega zinnenprikkels, 30 inspirerende workshops

Op 19 oktober organiseert Zinnenprikkels een Mega-workshopdag. Dan worden er 30 workshops aangeboden op het gebied van zingeving, geloof, spiritualitiet, creativiteit en meer. Dit mega evenement vindt plaats in sociaal cultureel centrum, De Musketon in Utrecht Lunetten.

De workshops van Zinnenprikkels kunnen gratis bezocht worden en zijn gericht op zingeving, in geloof, spiritualiteit, het ontdekken van drijfveren, creativiteit en meer. Het aanbod van nieuwe en imposante workshops is groot. Nieuw dit jaar is de Theatergroep Klapstuk met een geweldige uitvoering van ‘Ik ga het redden’. Bezoekers kunnen genieten van een ‘wereldkeuken’ warm buffet en van de muzikale begeleiding door Samen Muziek Maken Utrecht. De singer-songwriters en swing en rock verzorgen naast muziek ook workshops.

Zingeving en spiritualiteit krijgen ook het najaar weer ruim baan. Naast de Mega Zinnenprikkels van 19 oktober biedt Zinnenprikkels een doorlopend programma van diverse workshops die los en/of als reeks te volgen zijn. Voorbeelden zijn Zingeving voor alle dag, Het begint bij jezelf, Tekenen/schilderen, Mindfulness en Psychosynthese. Zinnenprikkels is een initiatief van ervaringsdeskundigen, werkzaam voor Bureau Herstel van de SBWU. Zinnenprikkels wordt volledig gerund door cliënten en vrijwilligers.

Aanmelding en inschrijving
Je kunt je aanmelden en inschrijven voor de gratis workshops via het inschrijfformulier op de website:
www.sbwu.nl/2011/09/19-oktober-zinderende-megazinnenprikkels

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support