De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

30 december 2011

NL Doet, het betere dagje uit!

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL Doet steken mensen uit het hele land de handen uit de mouwen. Zij zetten zich vrijwillig in voor diverse organisaties, die tijdens NL Doet net dat beetje extra kunnen doen. 
Heeft u als organisatie een klus aan te bieden, of heeft u een groep vrijwilligers die zich wil inzetten? Meld u dan aan op www.nldoet.nl

Lees verder

27 december 2011

G-spelen naar Utrecht

Op zaterdag 12 mei 2012 organiseren Sportservice Midden Nederland, Vereniging Sport Utrecht, Sportsa en Stichting Klein Galgenwaard gezamenlijk in Utrecht de eerste editie van de G-Spelen Midden Nederland. Dit eendaagse sportevenement biedt sporters met een verstandelijke beperking de kans uit te blinken in hockey, judo, korfbal of voetbal. G-sporters of sportverenigingen met een G-team kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via deze link.

Lees verder

27 december 2011

MEE vakantiebeurs 2012

Zondag 22 januari 2012 organiseert MEE van 10 tot 17 uur een vakantiebeurs in Taets Art Gallery te Zaandam.

De vakantiebeurs voor mensen met een handicap, beperking of chronische ziekte, heeft dit jaar als thema ‘Sportief en Actief’.Lees verder

20 december 2011

Zinnenprikkels 2012 is uit!

Het programma van Zinnenprikkels 2012 is uit!
Ook voor het nieuwe jaar heeft Zinnenprikkels diverse inspirerende workshops en trainingen gericht op zingeving, creativiteit en het ontdekken van drijfveren, krachten en talenten.

Lees verder

20 december 2011

Overzicht en inspiratie in Kansengids 2012

De duizend en één Kracht Kansengids 2012 is verschenen. De Vrijwilligerscentrale Utrecht en de gemeente Utrecht brengen deze gids voor de vijfde keer uit. De gids biedt een breed activiteitenoverzicht voor Utrechtse vrouwen afkomstig uit een andere cultuur. Van cursussen en taalles tot  maatjesprojecten, vrijwilligerswerk en sportfaciliteiten. In deze speciale uitgave van de Kansengids staan ook portretten van vrouwen die aan één of meer van de onderdelen van Duizend en één kracht hebben meegedaan. Verhalen ter inspiratie van de lezeressen.

Lees verder

20 december 2011

RTV Utrecht: De kracht van binnen

RTV Utrecht zendt vanaf zaterdag 17 december vier weken lang de serie `De kracht van binnen`, vierluik over Utrechtse psychiatrie, uit. De serie is in samenwerking met Altrecht gemaakt en heeft als doel het stigma rond psychiatrische patiënten weg te nemen.

Lees verder

2 december 2011

Zorgboerderij Rita Rijntjes

Zorgboerderij Rita Rijntjes is een heerlijk plekje waar het hectische leven even stil staat. Waar je tot jezelf kunt komen maar ook naar eigen behoefte de handen uit de mouwen mag steken. Doordat zorgboerderij Rita Rijntjes een hobbyboerderij is, is in principe alles mogelijk. Deze 2 nieuwe projecten laten dit ook zien. Er wordt aangesloten bij de hobby`s van de deelnemers zodat zij met hun passie aan de slag kunnen.

Lees verder

2 december 2011

De Stadsbrug wint NIMA zorgprijs 2011!

De winnaar van de NIMA Zorgprijs 2011 is bekend. De Stadsbrug is door de vakjury en het publiek verkozen tot de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg.

Lees verder

2 december 2011

Participatiemysterie

Wat is er eigenlijk nodig voor een succesvol participatieproject? Stichting de Omslag ging op zoek naar de beste participatieprojecten en schreef een praktijkgids voor mensen die een succesvol participatieproject willen opzetten. Deze praktijkgids is te lezen op de website www.participatiegids.nl , die 17 november tijdens de participatiemarkt gelanceerd is.

Lees verder

2 december 2011

Hulp op maat bij Handjehelpen

Hebt u hulp nodig of wilt u juist hulp bieden? Voor beide verzoeken bent u bij Handjehelpen Regio Utrecht aan het goede adres. Je kunt er terecht voor speelhulp, logeerhulp, samen er op uit, gezelschap of een luisterend oor. 

Lees verder

1 december 2011

Stut Theater

Stut Theater sluit het jaar af met nog drie voorstellingen. Zij komen met de première van ‘Rimpelingen’, een voorstelling over de kunst van het ouder worden. Portret 3: LEX - leert lezen in Overvecht wordt 13 december voor de laatste keer getoond en Portret 4: MAHMOUD - een vader uit Overvecht draait nog in december. De voorstellingen van Stut Theater worden gemaakt voor en met bewoners uit de wijken.

Lees verder

24 november 2011

Korting op stadswandelingen de Gilde met de U-pas

Gilde Utrecht is een 45+ vrijwilligersorganisatie bestaande uit meer dan 200 mensen die hun ervaring – opgedaan in werk en hobby - belangeloos inzetten voor Utrechtse stadgenoten. Gilde Utrecht is actief op veel verschillende gebieden zoals op gebied van historische stadswandelingen, stadhuis- en fortenrondleidingen.

Lees verder

18 november 2011

Hit the Wall

Altrecht talent nodigt u uit voor Hit The Wall, een dubbelpresentatie van beeldend kunstenaars Susan McLaren en Frank Moritz.

Lees verder

4 november 2011

Doen!

De problematiek van zwerfjongeren staat de laatste jaren veel in de belangstelling. Maar slagen we erin om de problemen op te lossen? En belangrijker: voelen jongeren zich geholpen?

Lees verder

4 november 2011

Amsterdamse Participatie markt

Op donderdag 17 november organiseren we in de Meervaart weer de Amsterdamse Participatiemarkt. U komt toch ook? Als voorproefje willen wij u graag informeren over wat u allemaal op de Participatiemarkt kunt verwachten. 

Lees verder

31 oktober 2011

Utrecht Activity

Heb je een klein sociaal netwerk en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Wil je graag in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten als jij? Kijk dan eens op www.utrecht-activity.nl.  Utrecht Activity is een sociaal netwerk via het internet speciaal voor inwoners uit Utrecht met weinig contacten. Het is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier om de regie weer in eigen handen te nemen.

Lees verder

17 oktober 2011

6 november: Erkenning voor stille werkers

Het hele jaar zorgen ze voor hun zieke naaste. Tijdens de Dag van de Mantelzorg krijgen mantelzorgers zelf even alle aandacht. Het evenement wordt in Utrecht gehouden op zondag 6 november. Ook krijgen Utrechtse mantelzorgers op de landelijke Dag van de Mantelzorg op donderdag 10 november een presentje thuisbezorgd.

Lees verder

17 oktober 2011

3 december: 4e nationale Wereldgehandicaptendag

Op 3 december wordt in Nederland de Wereldgehandicaptendag georganiseerd. Het thema van dit jaar is: “Together for a better world for all: Including persons with disabilities in development”. Mensen met een beperking zijn van harte welkom bij sportactiviteiten.

Lees verder

17 oktober 2011

De Stadsbrug genomineerd voor de NIMA Zorgprijs

De Stadsbrug is heel trots dat de organisatie is genomineerd voor de NIMA Zorgprijs. Uit 17 inzendingen zijn drie finalisten gekozen die hun case mogen presenteren en verdedigen tijdens het NIMA Zorgcongres op 29 november, waar vakjury én publiek de winnaar bepalen. Van alle inzendingen voldeden de gekozen finalisten het beste aan de voorbeeldfunctie, zijn klantgericht bezig en tonen lef. Ook waren deze cases goed uitgewerkt van idee naar implementatie.

Lees verder

14 oktober 2011

Sleutelen aan een PORSCHE

Het gaat goed met VOF de loods, laten de oprichters van De Loods weten. Gerben en Djurre: “Een half jaar geleden zijn we begonnen, en we hebben nu 6 jongens rondlopen die het heel erg naar hun zin hebben, en met regelmaat komen.”

Lees verder

7 oktober 2011

19 oktober: Mega-workshopdag Zinnenprikkels

Op 19 oktober organiseert Zinnenprikkels een Mega-workshopdag. Dan worden er 30 workshops aangeboden op het gebied van zingeving, geloof, spiritualitiet, creativiteit en meer. Dit mega evenement vindt plaats in sociaal cultureel centrum, De Musketon in Utrecht Lunetten.

Lees verder

3 oktober 2011

Programma bij Resto van Harte

Hierbij het programma van Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland in de komende periode. Zin om es lekker te komen eten, nieuwe mensen te ontmoeten of juist met bekenden aan te schuiven, iets op te steken, iets bijzonders mee te maken? Graag tot ziens aan tafel!

Lees verder

3 oktober 2011

8 november: Feestelijke afsluiting sporttraject

De afgelopen twee jaar is er extra aandacht geweest voor sport binnen de organisaties voor maatschappelijke opvang in Utrecht. Nu er in december 2011 een eind aan dit succesvolle traject komt, wordt teruggeblikt en vooruitgekeken! Op 8 november is een feestelijk programma opgesteld met sportactiviteiten, workshops en een feestbijeenkomst. Cliënten en medewerkers verbonden aan de instellingen voor maatschappelijke opvang kunnen deelnemen.

Lees verder

26 september 2011

Duizend en één kracht

Allochtone vrouwen door middel van vrijwilligerswerk maatschappelijk activeren om volop mee te kunnen doen in de Nederlandse samenleving. Dat is de inzet van Duizend en één Kracht. 25 Nederlandse gemeenten werken intensief samen met vrijwilligersorganisaties, vrijwilligerscentrales, vrouwenorganisaties en migrantenorganisaties om dit plan te laten slagen. Bestaand aanbod wordt op lokaal niveau gekoppeld aan andere activeringstrajecten. Doordat organisaties hun krachten hebben gebundeld, ontdekken steeds meer allochtone vrouwen hun eigen kracht.

Lees verder

25 september 2011

De speedservice, sociale koeriersdienst

De Speedservice is een Utrechtse pakketservice die kleine pakketten in de regio Utrecht vervoert. De klant wordt het gemakkelijk gemaakt en deze steunt op diens beurt een sociaal project. De Speedservice stelt zich namelijk ten doel, mensen met een grote afstand tot de
arbeidsmarkt, te re-integreren.

Lees verder

23 september 2011

Conferentie `Meer spirit in de GGZ`

Spiritualiteit. Dat gaat onder meer om bewustzijn, om je innerlijke krachtbronnen. Maar wat houdt het nou precies in? En nog belangrijker, wat kan het voor je betekenen? Kan het je helpen om meer zingeving en geluk in je leven te ervaren? Op 13 oktober verkennen we die spiritualiteit en wat het voor iemand kan betekenen. Dat doen we met behulp van tal van mooie voorbeelden. Dus: laat je meevoeren tijdens meer spirit in de GGZ!

Lees verder

2 september 2011

Meeleefgezin

Voor ouders met psychische problemen is het moeilijk om de ouderrol te vervullen als het even wat minder goed gaat. Met hulp van een Meeleefgezin kunnen de biologische ouders regelmatig bijtanken en kunnen de kinderen toch gewoon bij hun ouders blijven wonen en opgroeien. Dat is de gedachte achter Meeleefgezin.

Lees verder

2 september 2011

Mensenbieb

Gezocht: levende boeken!
SBWU zoekt minimaal 10 mensen die bereid zijn hun verhaal over de psychiatrie te willen delen via de Mensenbieb.
Na de zomer zal de SBWU starten met het project Mensenbieb. Project Mensenbieb staat in het teken van ontmoeting. Ontmoeting tussen mensen die de psychiatrie al van binnen en buiten kennen en mensen die er nieuwsgierig naar zijn. Dit kan helpen om bruggen te bouwen tussen de twee onbekende werelden.

Lees verder

2 september 2011

Lieve kinderen

Op zondagmiddag 25 september speelt de voorstelling Lieve kinderen in Cultuurhuis Stefanus in overvecht.

In de voorstelling wordt een kijkje genomen achter de voordeur van een gezin dat samenkomt op een familiereunie. De vader heeft de kinderen nog iets te vertellen, hij weet alleen nog niet hoe hij dit moet aanpakken. Hij blijkt ook niet de enige te zijn die lang zijn mond heeft gehouden. Is het dan eindelijk tijd voor een goed gesprek?

Lees verder

2 september 2011

Symposium Bijen in bedrijf

8 september van 11.00-16.00 uur in de Musketon.
Op dit dagvullende symposium worden presentaties gegeven over het starten van een eigen bedrijf door clienten en het opzetten van clientgestuurde projecten.

het programma zal bezoekers inspireren in het oppakken van eigen ideeen en initiatieven binnen de gemeente Utrecht. De dag zal ook waardevol zijn om de eerste verbinding met elkaar te vinden. Naast presentaties is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de ideeen die er in Utrecht leven over clientgestuurde projecten rond werk, ontmoetiing, ontspanning en een eigen bedrijf.

Lees verder

21 juli 2011

Begeleid reizen

Begeleid reizen is een cliënt gestuurd initiatief met een glimlach.
Er worden laagdrempelige, betaalbare vakanties georganiseerd en er is voor ieder wat wils. Bij alle vakanties is begeleiding aanwezig. Iedereen die een CIZ - indicatie heeft kan mee. We verwachten dat je jezelf redt en een handje mee helpt.

Lees verder

19 juli 2011

He/ziezo

Iedereen die te maken heeft met een eetstoornis, is sinds half juli welkom in het Praktijkhuis van HÉ|ZieZo. Het Praktijkhuis is gevestigd aan het Wilhelminapark 46 in Utrecht en is bedoeld als inloophuis voor mensen met een eetstoornis, naasten uit hun omgeving, hulpverleners en informatievragers.

Lees verder

12 juli 2011

Zomer zinnenprikkels

Het programma van Zinnenprikkels blijkt een succes. Daarom loopt het programma in cultureel café Kopi Susu in juli en augustus door. De Zomer Zinnenprikkels biedt boeiende workshops zoals, teken je spirituele levensverhaal, lachen, dans je zon, trancereizen, tekenen en schilderen, voetzoolmassage en zingeving voor alledag.

Lees verder

8 juli 2011

Respijtwijzer

Om een landelijk aanbod aan respijtzorg-voorzieningen toegankelijk te maken is Mezzo de eerste landelijke respijtwijzer gestart. Op deze website staat een aanbod van circa 4000 respijtzorgaanbieders. Het gaat om voorzieningen als zorgboerderijen, logeerboerderijen, zorghotels, dagopvang en zorg door vrijwilligers aan huis.

Lees verder

5 juli 2011

Resto VanHarte

“Er is tegenwoordig zo weinig contact in de buurt. Hier heb je dat wel!” (Nelly, 52)
Bij Resto VanHarte is het altijd gezellig. Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens een gezonde, smakelijke en betaalbare maaltijd. Iedereen is welkom. Mensen met verschillende leeftijden, culturen en religies,  komen met elkaar aan de praat en er ontstaan zelfs vriendschappen.

Lees verder

1 juli 2011

Lieve Kinderen

Toneelgroep Spotlicht maakt onder beheer van Stut Theater voorstellingen met (voormalig) dak- en thuislozen. In 2005 maakte Spotlicht de eerste voorstelling Licht Aan! Vorig jaar kwam  Als de dood voor de nachten uit.
In Lieve kinderen wordt er niet alleen ingezoomd op het dakloos zijn, maar ook op de thuisloosheid, het gevoel geen veilige thuishaven te hebben.

Lees verder

8 juni 2011

Oproep: 10 beste participatieprojecten

Help ons het participatiemysterie ontrafelen!

De Omslag is op zoek de tien “beste” participatieprojecten in Nederland. Projecten voor (en wellicht ook door) kwetsbare burgers waarmee of waardoor mensen weer actief deelnemen aan het maatschappelijk leven.

Denkt u dat uw project in aanmerking komt? Meld u voor 15 juli via de website van De Omslag aan en maak kans om opgenomen te worden in de "praktijkgids succesvolle participatieprojecten"!

Lees verder

20 mei 2011

Iedere maandag gratis ontspanning!

Voor iedereen die een binding heeft met de hulpverlening in Utrecht ((O)GGZ), start op maandag 23 mei een nieuwe reeks van 20 lessen "Ontspannen Bewegen". 
Bij "Ontspannen Bewegen" Kom je rustig in beweging, op je eigen tempo. Tijdens de les wordt er aandacht besteedt aan gym, houding en ontspanning.

Er wordt lesgegeven door een gediplomeerde docente en de lessen zijn gratis.

Lees verder

19 mei 2011

Al meer dan 100 nieuwe projecten

Het jaar is nog maar halverwege, en nu al zijn er 100 nieuwe projecten op de website www.utrecht.jekunmeer.nl Dus meer kans om het ideale project te vinden voor uzelf of een client.

De website is uitgebreid met het aanbod van de welzijnsorganisaties, Cumulus welzijn, Doenja Dienstverlening en Portes.

En we gaan nog steeds door met het zoeken naar relevante projecten die mensen helpen om beter te participeren in de maatschappij.
Mist u toch nog een organisatie of een project, mailt u dit dan ook vooral naar helpdesk@utrecht.jekuntmeer.nl

Lees verder

11 mei 2011

Themadag Geld en Schulden

"De Achterkant" en "U2B-heard" organiseren een informatiemarkt en workshops over geld en schulden.
Dus, heb jij geldproblemen? kom dan op
18 mei van 11.00-16.00 uur in RASA, Pauwstraat 13a.

Lees verder

11 mei 2011

Schaaktoernooi bij zorgboerderij Rita Rijntjes

Woensdag 27 april werd op de zorgboerderij Rita Rijntjes een schaaktoernooitje gehouden. 
Deelnemers van de zorgboerderij en deelnemers van Kwintes (GGZ organisatie voor beschermd wonen en dagbesteding) deden aan dit toernooi mee. Jan, de voorzitter van de schaakclub Woerden was aanwezig om het toernooi in goede banen te leiden.

Lees verder

11 mei 2011

2e Jekuntmeer! Sportdag


Dat je niet alleen van sporten gaat zweten, bleek wel na de drumact van Glenn Helder tijdens de kick-off van de Jekuntmeer! Sportdag op dinsdag 10 mei. De deelnemers luisterden gefascineerd naar de verhalen van deze voormalige voetbalinternational. Hij vertelde  open en eerlijk over de problemen die hij heeft gekend en vooral ook hoe hij daar nu mee omgaat. Toch was de komst van Glenn Helder niet het hoogtepunt van de sportdag voor de doelgroep sociaal kwetsbaren.

Lees verder

7 april 2011

Zinwijzer.nl nu online

De website www.zinwijzer.nl  is vanaf vandaag te bezoeken door iedereen die meer wil weten over zingeving, levensvragen, rouw en omgaan met verlies. De Utrechtse website geeft tal van laagdrempelige adressen en handige tips. De informatie is vooral bedoeld voor mensen met ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg of maatschappelijke opvang. Maar ook professionals die hun cliënten op weg willen helpen kunnen er terecht.

Lees verder

6 april 2011

Nieuwe beheerder Jekuntmeer Utrecht

Even voorstellen

Mijn naam is Hilly Bouwman en vanaf 1 april ben ik de nieuwe beheerder voor Jekuntmeer.nl in Utrecht. Griët Bos zet haar werk voor Jekuntmeer voort in Amsterdam.

Lees verder

8 maart 2011

Open dag VOF de Loods op 17 maart

Wil je met eigen ogen zien hoe een Porsche in elkaar zit? Of luisteren naar de verhalen van de medewerkers? Wil je de geur opsnuiven van auto’s en gereedschap? Of toch liever de sfeer (en koffie!) proeven van VOF de Loods? Op donderdagmiddag 17 maart houdt de Loods een open dag. Het belooft een druk bezochte middag te worden.

Lees verder

25 februari 2011

Zinnenprikkels nu ook in Nieuwegein

Er gaat een reeks zinnenprikkelende workshops van start in Nieuwegein. Op vrijdag 4 maart gaat bij Altrecht Talent in Nieuwegein een gratis reeks workshops van start. De workshops zijn creatief of spiritueel van aard en nodigen cliënten van de (O)GGZ en andere belangstellenden uit zich te laten prikkelen door het aanbod.

Lees verder

14 februari 2011

Maak werk van je toekomst!

Wat ga je doen als je van school bent? Heb je op dit moment geen werk en krijg je een uitkering (Wajong)? Vind je het moeilijk om zelf op zoek te gaan naar werk en weet je niet waar je moet beginnen? Is het nodig dat je eerst nog wat meer vaardigheden leert in de praktijk? Dan kan TRES je helpen! TRES probeert je aan het werk te helpen en te houden.

Lees verder

4 februari 2011

NIEUW: VOF de Loods in Den Dolder

In Den Dolder is een unieke dagbesteding van start gegaan. VOF de Loods biedt de snelste dagbesteding in de regio. In de loods op het industrieterrein Fornhese kan je werken aan en rond de Porsche 944, een auto die in de jaren `80 geproduceerd werd, en nu bij een relatief klein publiek een geliefde auto is. Als je de passie voor auto`s deelt met de oprichters van VOF de Loods, kan je hier aan de slag.

Lees verder

3 februari 2011

Bijzondere vakanties van het Rode Kruis

Het Rode Kruis Utrecht Midden organiseert aangepaste vakanties voor inwoners uit Utrecht, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Maarssen, Maarssenbroek en Tienhoven. Deze vakanties zijn bedoeld voor chronisch zieken en mensen met een (lichamelijke) beperking die niet zonder hulp op vakantie kunnen. De brochure met meer informatie over deze aangepaste vakanties en het programma is aan te vragen bij het kantoor van het Rode Kruis Utrecht Midden.

Lees verder

1 februari 2011

Manifestatie VN-verdrag waarmaken

Op dinsdag 29 maart 2011 zal de Manifestatie VN-Verdrag Waarmaken gehouden worden in de Jaarbeurs in Utrecht. Er wordt getoond wat er speelt rond de vier thema’s Samen Leven, Samen Leren, Samen Werken en Samen Bepalen in relatie met het VN-verdrag. We staan stil bij de stand van zaken en maken duidelijk wat we moeten doen om achterstandsposities van mensen weg te nemen.

Lees verder

21 januari 2011

FitForFree nu ook aan de Grebbeberglaan

FitforFree fitness is nu ook beschikbaar aan de Grebbeberglaan 9a. Sinds ruim anderhalf jaar werkt de SBWU locatie Noord samen met FitforFree aan de Dreef in Overvecht. Deze samenwerking wordt met ingang van februari aanstaande uitgebreid naar de FitforFree locatie Utrecht Centrum aan de Grebbeberglaan 9a (achter de Jaarbeurs).

Lees verder

10 januari 2011

Gezelligheid in de Huiskamer van Ondiep

Op donderdag 13 januari start Portes in samenwerking met Stichting de Tussenvoorziening een Huiskamer voor bewoners uit Ondiep, die behoefte hebben aan gezelligheid en contacten.

Lees verder

9 januari 2011

Meer ruimte voor zingeving+spiritualiteit

Utrecht en Nieuwegein geven meer ruimte aan zingeving en spiritualteit in 2011. Dat blijkt uit de nieuwe programmering van de reeks Zinnenprikkels voor het komende jaar. Net als in 2010 worden er iedere maandagmiddag twee Zinnenprikkels workshops aangeboden in de sfeervolle werfkelder van Lazuli (Oudegracht 243, Utrecht). Je bent er welkom vanaf 15.00 uur.

Lees verder

3 januari 2011

Bouwloods Utrecht naar nieuwe locatie

Met ingang van het nieuwe jaar gaat Stichting Bouwloods Utrecht verhuizen. Bouwloods is een werk/leerproject in de ambachtelijke houtbewerking voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Eind januari krijgt de stichting de sleutel en per 1 maart hopen ze werkzaam te zijn op de nieuwe locatie, Pratumplaats 2 in Leidsche Rijn, tegenover het oude pand.

Lees verder

3 januari 2011

Opening Perron 20 en nieuwjaarsborrel

Op donderdag 13 januari opent Perron 20 haar deuren en daarbij bent u van harte uitgenodigd. Wethouder Victor Everhardt zal de officiële opening van Perron 20 verrichten tijdens een gezellige nieuwjaarsborrel van De Stadsbrug.

Lees verder
 1. 2024
 2. 2023
 3. 2022
 4. 2021
 5. 2020
 6. 2019
 7. 2018
 8. 2017
 9. 2016
 10. 2015
 11. 2014
 12. 2013
 13. 2012
 14. 2011
 15. 2010


Heeft u zelf leuk nieuws, of een activiteit die u onder de aandacht wilt brengen, mail ons dan!

nieuwsbriefvenster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support