De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bijzondere vakanties van het Rode Kruis

Utrecht, donderdag 3 februari 2011

Het Rode Kruis Utrecht Midden organiseert aangepaste vakanties voor inwoners uit Utrecht, Bunnik, Odijk, Werkhoven, Maarssen, Maarssenbroek en Tienhoven. Deze vakanties zijn bedoeld voor chronisch zieken en mensen met een (lichamelijke) beperking die niet zonder hulp op vakantie kunnen. De brochure met meer informatie over deze aangepaste vakanties en het programma is aan te vragen bij het kantoor van het Rode Kruis Utrecht Midden.

U kunt een week lang op vakantie in een aangepast hotel in een mooie landelijke omgeving of op het hotelschip de J. Henry Dunant. Begeleid en verzorgd door speciaal opgeleide vrijwilligers van het Team Vakantie-projecten, kunt u genieten van o.a. dagtochtjes, bingo, karaoke en van lekker eten.

Eigen bijdrage
Een eigen bijdrage voor de vakanties is wel noodzakelijk. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om snel contact op te nemen. In overleg proberen we een geschikte mogelijkheid te vinden om met het Rode Kruis op vakantie te gaan. 


Brochure

Belangstellenden kunnen de brochure aanvragen op onderstaand telefoonnummer. Mocht u nog informatie willen over de bijzondere vakanties van het Rode Kruis dan kunt u maandagochtend van 10.00 -12.00 uur  bellen met Mies Ittmann of Pauline van de Vijver (coördinatoren bijzondere vakanties).  

Contact
T (030) 2520134 (van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren)

Meer informatie is de vinden op de website.

Bronhttp://www.rodekruis.nl/Afdeling/utrecht/Dit-doen-we/sociale-hulp/Paginas/bijzondere-vakanties.aspx

Foto: Rode Kruis

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support