De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Stadsbrug genomineerd voor de NIMA Zorgprijs

Utrecht, maandag 17 oktober 2011

De Stadsbrug is heel trots dat de organisatie is genomineerd voor de NIMA Zorgprijs. Uit 17 inzendingen zijn drie finalisten gekozen die hun case mogen presenteren en verdedigen tijdens het NIMA Zorgcongres op 29 november, waar vakjury én publiek de winnaar bepalen. Van alle inzendingen voldeden de gekozen finalisten het beste aan de voorbeeldfunctie, zijn klantgericht bezig en tonen lef. Ook waren deze cases goed uitgewerkt van idee naar implementatie.

De NIMA Zorgprijs is bestemd voor de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg. Alleen organisaties die een inspiratie zijn voor anderen en een stimulans geven aan het vakgebied maken een kans op de prijs én een training `Klantgerichtheid` aangeboden door de Efteling. De andere twee genomineerden zijn: Indigo en VGZ ZorgHulp.

De Stadsbrug
De Stadsbrug is een uniek bedrijfsverzamelgebouw voor kwetsbare doelgroepen in Utrecht. Vanuit onze locatie in het hart van de stad organiseren we nieuwe vormen van werk en dienstverlening voor onze doelgroep, die ten gevolge van zware problematiek zoals verslaving en dak- of thuisloosheid, vaak moeilijk toegang heeft tot reguliere voorzieningen. De Stadsbrug geeft onderdak aan Bureau Dagloon en Utrecht Underground de speedservice, fietsiefoetsie, kapsalon Tazroute en andere cliëntgestuurde ondernemingen. Het is een samenwerking tussen Altrecht, SBWU en centrum Maliebaan en andere zorgpartners uit Utrecht.

Het NIMA Zorgcongres 2011 vindt dit jaar voor de zesde keer op rij plaats en wel op 29 november 2011 in het bijzondere Corpus Congress Centre.

Contact

C Annemieke Dijk
E a.dijk@altrecht.nl
T (06) 30534373
W www.destadsbrug.nl

Twitter @DeStadsbrug

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support