De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Stadsbrug wint NIMA zorgprijs 2011!

Utrecht, vrijdag 2 december 2011

De Stadsbrug wint NIMA Zorgprijs 2011!

De winnaar van de NIMA Zorgprijs 2011 is bekend. De Stadsbrug is door de vakjury en het publiek verkozen tot de zorgorganisatie die het meest succesvol is in het opzetten en uitvoeren van marketing in de gezondheidszorg.

Dé beste marketing in de zorg
De NIMA Zorgprijs is bestemd voor organisaties die een inspiratie zijn voor anderen en een stimulans geven aan het vakgebied. Drie bedrijven streden dit jaar om de NIMA Zorgprijs 2011. Winnaar De Stadsbrug had stevige concurrentie van Indigo en VGZ ZorgHulp. Tijdens het NIMA Zorgcongres hadden de drie kanshebbers de mogelijkheid hun case te presenteren en verdedigen. Uiteindelijk mocht De Stadsbrug de prijs in ontvangst nemen.

"Helemaal kicken dat wij als kleine organisatie deze prijs in de wacht hebben gesleept en super dat de jury daarvoor durft te kiezen! De basis voor ons succes ligt in een goed gevoel geven en goed (aan)voelen wat werkt bij onze clienten en afnemers. We geven onze clienten dat goede gevoel én de organisaties die een uitje organiseren voor hun personeel, zij doen wat goeds," aldus een trotse winnaar.

De onderbouwing van de jury voor hun keuze luidde als volgt:
"Uiteraard kwamen de 3 finalisten allemaal in aanmerking voor de award, de jury is met name gecharmeerd van het enthousiasme en de passie. De Stadsbrug creeert niet alleen waarde voor haar clienten, maar ook voor de maatschappij!"

Utrecht Underground, Annemieke, Roald en Daphne, Gefeliciteerd!!!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support