De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

G-spelen naar Utrecht

Utrecht, dinsdag 27 december 2011

G-spelen naar Utrecht

Op zaterdag 12 mei 2012 organiseren Sportservice Midden Nederland, Vereniging Sport Utrecht, Sportsa en Stichting Klein Galgenwaard gezamenlijk in Utrecht de eerste editie van de G-Spelen Midden Nederland. Dit eendaagse sportevenement biedt sporters met een verstandelijke beperking de kans uit te blinken in hockey, judo, korfbal of voetbal. G-sporters of sportverenigingen met een G-team kunnen zich vanaf nu gratis aanmelden via deze link.

Tijd en locatie
Het evenement gaat om 10.00 uur van start met de openingsceremonie. Tot 15.00 uur kunnen G-hockeyers, G-judoka’s, G-korfballers en G-voetballers op hun eigen niveau aan de G-Spelen deelnemen. Het evenement vindt plaats op de naast elkaar gelegen sportcomplexen Zuilenselaan en Daalseweide, op de grens van Utrecht en Maarssen.

Iedereen kan meedoen
Sporters met een verstandelijke beperking uit de gehele regio Midden Nederland kunnen deelnemen. Naast de toernooideelname kunnen de sporters zich ook vermaken met de verschillende side events. Er zijn springkussens, demosporten en andere activiteiten.

Meer informatie
www.usportanders.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support