De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gezelligheid in de Huiskamer van Ondiep

Utrecht, maandag 10 januari 2011

Op donderdag 13 januari start Portes in samenwerking met Stichting de Tussenvoorziening een Huiskamer voor bewoners uit Ondiep, die behoefte hebben aan gezelligheid en contacten.

Het idee van de Huiskamer is ruim een jaar geleden ontstaan in buurthuis Zuilen.  Elke week komt een gezellige groep van zo’n 15 tot 20 bewoners bij elkaar die samen lunchen. Deze lunch is geheel gratis. Het uitgangspunt van de Huiskamer is dat het een activiteit is door en voor buurtbewoners. Elke deelnemer levert een bijdrage, hoe klein dan ook. Juist door het samen doen, ontstaan nieuwe contacten.
De behoefte aan een gezellig ontmoetingspunt bleek ook in Ondiep te leven. Vanaf 13 januari kunnen bewoners uit Ondiep elke donderdag van 11.00 tot 15.00 op de Thorbeckelaan 55 terecht ( het oude consultatiebureau). Tussen 12.00 en 13.00 uur wordt gezamenlijk gegeten.

De huiskamer is echt een plek  waar mensen zich makkelijk thuis kunnen voelen, contacten kunnen maken en gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen (biljarten, internet, spelletjes, handwerken, lezen). Dit geldt vooral voor bewoners, die niet zo gemakkelijk ergens op af gaan. U bent van harte welkom. Kan gewoon eens een keertje op donderdag binnen te lopen.

Waar
Huiskamer van Ondiep, elke donderdag van 11.00 tot 15.00 in Ons Ondiep, Thorbeckelaan 55, Utrecht

Deelname
Deelname is gratis, ook de lunch
 
Informatie
Sjoukje Drost,  Wijkwelzijnsorganisatie Portes, tel 06-24926934 of s.drost@portes.nl
Anne de Goede, Tussenvoorziening, tel 06-30024381 of annedegoede@tussenvoorziening.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support