De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Maak werk van je toekomst!

Utrecht, maandag 14 februari 2011

Wat ga je doen als je van school bent? Heb je op dit moment geen werk en krijg je een uitkering (Wajong)? Vind je het moeilijk om zelf op zoek te gaan naar werk en weet je niet waar je moet beginnen? Is het nodig dat je eerst nog wat meer vaardigheden leert in de praktijk? Dan kan TRES je helpen! TRES probeert je aan het werk te helpen en te houden.

TRES werkend leren is een organisatie die jongeren met een arbeidsbelemmering ondersteunt bij het zoeken en behouden van regulier betaald werk.

TRES is een door het UWV erkende IRO- en jobcoachorganisatie. Wij verzorgen de uitvoering van Individuele Re-integratieovereenkomsten (IRO), Jobcoaching en Leerwerktrajecten voor werkzoekenden met arbeidsbelemmeringen. Het gaat om mensen met fysieke, verstandelijke, psychische en/of sociale problemen. TRES werkt met jongeren, scholen, bedrijven en opdrachtgevers. Het werkgebied van TRES is de provincie Utrecht. Bij TRES werken professionele jobcoaches, trajectbegeleiders en een arbeidsdeskundige.

TRES werkend leren is een stichting die is opgericht door Reinaerde, zorgorganisatie in de provincie Utrecht.

Onze visie
Werken is belangrijk want dan kun je meedoen aan de samenleving, het geeft voldoening en je verdient je eigen geld. Iedereen heeft talenten en arbeidsmogelijkheden. TRES helpt deze mogelijkheden optimaal te benutten.

Leren staat centraal
Bij TRES staat leren centraal. Werknemers trainen vaardigheden en doen kennis op die nodig is in het werk. Leren vindt op verschillende manieren plaats: door opleidingen, cursussen, trainingen en/of jobcoaching. De slogan van TRES luidt dan ook: `werkend leren`.

Heft in eigen handen
TRES werkt met de methodiek `Heft in eigen Handen` die de mogelijkheden van werkzoekenden onderzoekt en hun ontwikkelingen volgt. De methodiek bestaat uit een serie opdrachten, beelden, films en vragenlijsten. Dit resulteert in een portfolio waarmee de werkzoekende zich kan presenteren bij een werkgever.

Contact
T (030) 2644034
E info@treswerkendleren.nl
I www.treswerkendleren.nl

TRES Werkend Leren
Kaap Hoorndreef 44a
3563 AV Utrecht

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support