De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Meer ruimte voor zingeving+spiritualiteit

Utrecht, zondag 9 januari 2011

Utrecht en Nieuwegein geven meer ruimte aan zingeving en spiritualteit in 2011. Dat blijkt uit de nieuwe programmering van de reeks Zinnenprikkels voor het komende jaar. Net als in 2010 worden er iedere maandagmiddag twee Zinnenprikkels workshops aangeboden in de sfeervolle werfkelder van Lazuli (Oudegracht 243, Utrecht). Je bent er welkom vanaf 15.00 uur.

Nieuwe ruimte!
Het Zinnenprikkels avondprogramma gaat echter verhuizen! Per 3 januari 2011 gaan we naar het cultureel buurtcafé Kopi Susu in het hart van de Utrechtse wijk Lombok. Het avondprogramma betreft het Spiritueel Theehuis (op de 1e, 3e en indien van toepassing een 5e maandag van de maand) en de thematische inloopavonden van Bureau Herstel (2e en de 4e maandag van de maand). Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Het Spiritueel Theehuis is een ontmoetingsplaats voor mensen die het interessant en leuk vinden te praten met anderen over zingeving. We praten over spiritualiteit en filosofie, delen onze gedachten over wereldbeschouwingen en zoeken samen naar zingeving. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig en vrijblijvend. Iedereen is welkom en samen wordt steeds bepaald waar het gesprek over zal gaan.

Meer ruimte!
Vanaf januari zal op de maandagmiddag parallel aan het programma in Lazuli ook een workshop worden aangeboden in de ontmoetingsruimte van Kopi Susi. De workshop begint om 15.00 uur. Daarnaast kunnen belangstellenden voor het avondprogramma deelnemen aan een gezamenlijke maaltijd tegen kostprijs De uitbreiding van het Zinnenprikkels programma en de opening van de activiteiten
op de nieuwe locatie in Lombok zal feestelijk worden gevierd met de Kick off van het nieuwe seizoen in Kopi Susu. De Kick off wordt gehouden op 3 januari 2011 van 13.30 uur tot 17.00 uur.

Vers van de pers
Zinnenprikkels zal ook in Nieuwegein zijn tenten opslaan vanaf maart 2011. Met als start een Midi Zinnenprikkels op vrijdag 4 maart 2011 bij Altrecht Talent Nieuwegein. Vervolgens zullen er wekelijks op de vrijdagochtend twee workshops worden aangeboden. De definitieve programmering voor Nieuwegein volgt.

Alle zinnenprikkels activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en gratis. Alleen voor de maaltijd in Kopi Susu zal een kleine bijdrage worden gevraagd. De uitgebreide folder met het complete programma verschijnt in januari. Kom gerust kennis maken met ons nieuwe aanbod op de Kick off, tijdens één van de
workshops of loop gewoon eens bij het avondprogramma binnen. Je bent van harte welkom!

Informatie (aanmelden wordt aanbevolen)
C Bureau Herstel SBWU
I www.herstel.org
E herstel@sbwu.nl
T 030 236 10 88

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support