De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

NIEUW: VOF de Loods in Den Dolder

Utrecht, vrijdag 4 februari 2011

In Den Dolder is een unieke dagbesteding van start gegaan. VOF de Loods biedt de snelste dagbesteding in de regio. In de loods op het industrieterrein Fornhese kan je werken aan en rond de Porsche 944, een auto die in de jaren `80 geproduceerd werd, en nu bij een relatief klein publiek een geliefde auto is. Als je de passie voor auto`s deelt met de oprichters van VOF de Loods, kan je hier aan de slag.

Unieke dagbesteding
VOF de Loods is een onderneming die zich richt op het aanbieden van dagbesteding voor cliënten die zijn opgenomen (geweest) in de psychiatrie en zoeken naar een passende dagbesteding.
VOF de Loods biedt werkzaamheden op verschillende niveaus. Demontage van auto`s, schoonmaken van onderdelen en het opnieuw op de markt brengen van de onderdelen.

Achtergrond
De oprichters Djurre Menges en Gerben Broekmaat zjn vele jaren werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Het `normaal doen` met cliënten staat centraal. De passie voor auto`s bleek vaak een goed uitgangspunt voor contact, en juist te praten over de dingen die je nog wil en kan. Ze gingen op zoek naar een combinatie van beide werelden. Hieruit is VOF de Loods ontstaan. VOF de Loods is een plek waar je kunt werken, kunt leren, kunt zijn. En vooral weer plezier te hebben in de dingen die je doet!

Contact
T (06) 236 39 586 (Djurre)
T (06) 246 93 470 (Gerben)
E info@vofdeloods.nl
I www.vofdeloods.nl

Open dag
Op donderdag 17 maart is er een open dag aan de Fornheselaan 258.

Fotografie: VOF de Loods


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support