De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Open dag VOF de Loods op 17 maart

Utrecht, dinsdag 8 maart 2011

Wil je met eigen ogen zien hoe een Porsche in elkaar zit? Of luisteren naar de verhalen van de medewerkers? Wil je de geur opsnuiven van auto’s en gereedschap? Of toch liever de sfeer (en koffie!) proeven van VOF de Loods? Op donderdagmiddag 17 maart houdt de Loods een open dag. Het belooft een druk bezochte middag te worden.

VOF de Loods is een dagbesteding rondom Porsche 944’s. Naast demontage van Porsches, het recyclen van onderdelen, gaan we ook (klein) onderhoud uitvoeren. En als klap op de vuurpijl worden en plannen gesmeed voor een heuse racewagen!

Naast de regionale aandacht hebben we nu ook de landelijke media gehaald. Allereerst een foto met onze medewerkers in het magazine Arts & Auto. Een prachtige foto met hardwerkende mensen! En een paar weken geleden zijn we benaderd door Porsche Scene Live, een onafhankelijk full colour maandblad voor Porsche-rijders. We zijn geïnterviewd en er zijn veel foto’s gemaakt. We hebben al gehoord dat het een mooi en enthousiast artikel is geworden.  Houd onze website in de gaten voor de link!

Meld je aan voor de open dag om te voelen hoe het is in de Loods: Stuur een mailtje naar  info@vofdeloods.nl of bel/sms naar (06) 246 93 470

OPEN DAG
donderdag 17 maart 2011
13:00-17:00 uur
Fornheselaan 258, Den Dolder

Voor meer informatie kijk op de vernieuwde website!
www.vofdeloods.nl

Djurre Menges
Gerben Broekmaat

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support