De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Programma bij Resto van Harte

Utrecht, maandag 3 oktober 2011

Hierbij het programma van Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland in de komende periode. Zin om es lekker te komen eten, nieuwe mensen te ontmoeten of juist met bekenden aan te schuiven, iets op te steken, iets bijzonders mee te maken? Graag tot ziens aan tafel!

14 oktober: Voorleesdiner. De kinderboekenweek sluiten we sprookjesachtig af bij Resto VanHarte met een voorleesdiner. Aan elke tafel zitten voorlezers van De Voorleesexpress, en kinderen die willen, mogen ook zelf een verhaal voorlezen. De kok heeft natuurlijk de hele kinderboekenweek in de boeken gesnuffeld, dus wat je in de verhalen van de voorlezers hoort, zou je zomaar kunnen terugvinden op je bord!

21 oktober: lancering van de Kinder Kunst Club in Kanaleneiland. Kunstzinnig middagprogramma met presentaties en aansluitend een kunstzinnig diner!  

25 oktober presenteert een fysiotherapeute van Fysiotherapie Marco Polo haar werk en beantwoordt vragen over wat een fysiotherapeute voor je kan betekenen.  

Op 1 november verhuizen we het Resto voor een dag naar De Paraplu, een buurthuis met speciale activiteiten voor mensen met een fysieke handicap. Wij zorgen voor een heerlijk menu, en De Paraplu zorgt voor een programma met singer-songwriters.  

Op 8 november zijn de vluchtelingenambassadeurs te gast in het restaurant, met een interactieve presentatie.  

Op 11 november hebben we een workshop hartenschilderen met je handen   Verderop zal het Poeziecircus een bezoek brengen aan Resto VanHarte, worden we het toneel van een Portugese Tasjka en nog veel meer… hou onze website in de gaten voor meer informatie!  

Geef ons programma gerust door aan andere geïnteresseerden, en word Resto VanHarte Ambassadeur!  

Resto VanHarte is elke dinsdag en vrijdag geopend, inloop vanaf 17.30 uur, aanvang programma 18.00 uur. Reserveren alle werkdagen van 9.00 tot 12.30 op 0800-0151, adres is Bernadottelaan 23, 3527 GN Utrecht. Meer info: www.Restovanharte.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support