De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto VanHarte

Utrecht, dinsdag 5 juli 2011

Resto VanHarte

“Er is tegenwoordig zo weinig contact in de buurt. Hier heb je dat wel!” (Nelly, 52)
Bij Resto VanHarte is het altijd gezellig. Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens een gezonde, smakelijke en betaalbare maaltijd. Iedereen is welkom. Mensen met verschillende leeftijden, culturen en religies,  komen met elkaar aan de praat en er ontstaan zelfs vriendschappen.

Resto van Harte bestaat inmiddels al 2 jaar in Kanaleneiland. De visie is dat samen eten verbindt.   Bij Resto VanHarte kan iedereen aanschuiven voor een heerlijk, vers drie-gangendiner, voor een gezellig gesprek met andere wijkbewoners of om kennis te maken met organisaties uit de buurt. En dat allemaal voor € 6,- of € 3,- voor minima met een Upas. Iedere dinsdag en vrijdag bent u welkom vanaf 17.30uur, het diner start om 18.00uur. Jolanda Panis is gastvrouw en manager van het Resto VanHarte en zij zorgt voor een goede sfeer en veel inspiratie.

Bij Resto VanHarte schuiven dan ook regelmatig mensen aan die actief zijn in de buurt, zoals de wijkagent, de imam, wethouder, welzijnwerker of huisarts. Tijdens of voorafgaand aan de maaltijden geven zij nuttige informatie en vertellen over activiteiten in de buurt. Mensen in een isolement worden hierdoor meer betrokken bij de buurt  en geprikkeld om bijvoorbeeld een cursus te volgen, lid te worden van een club of (vrijwilligers) werk te zoeken.

Resto VanHarte doet ook mee aan lokale initiatieven, zo is er het project “portiekkids”, van Mitros, waarbij kinderen uit de wijk meehelpen tijdens de diners en ook actief mensen uit de wijk uitnodigen om deel te nemen.  

Het personeel van een Resto VanHarte bestaat uit een Horecacoördinator en de Restomanager, Jolanda Panis,  de gastheer of -vrouw van de avond. Daarnaast werken er vrijwilligers, mensen in een re-integratie- of reclasseringsproject en stagiaires van het VMBO/MBO. De inkopen worden altijd gedaan bij winkels in de buurt.

Adres
3-Generatiecentrum
Bernadottelaan 23
3527 GA Utrecht
www.restovanharte.nl
Contactpersoon
Jolanda Panis
j.panis@restovanharte.nl
Tel 06 461 834 21
Openingstijden
Dinsdag en vrijdag
Resto open 17.30 uur. Aanvang maaltijd 18.00 uur
Reserveringen
Bel het gratis telefoonnummer 0800-0151
op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur.
Reserveren kan vanaf tien dagen van tevoren.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support