De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zinnenprikkels 2012 is uit!

Utrecht, dinsdag 20 december 2011

Zinnenprikkels 2012 is uit!

Het programma van Zinnenprikkels 2012 is uit!
Ook voor het nieuwe jaar heeft Zinnenprikkels diverse inspirerende workshops en trainingen gericht op zingeving, creativiteit en het ontdekken van drijfveren, krachten en talenten.

Naast het vertrouwde Spirituele Theehuis gaat ook het Literaire Theehuis in 2012 van start bij Kopi Susu. Om het programma feestelijk te starten, is er een kick off. U bent van harte welkom.

De kick off van Zinnenprikkels 2012 is op maandag 9 januari 2012 van 15.00 uur tot 21.00 uur in cultureel buurtcafé Kopi Susu in Utrecht. Naast de presentatie en start van de workshops is de kick off een moment van gezellig samenzijn, een hapje en een drankje, live muziek en korte presentaties.

Wekelijks programma
Vanaf 16 januari zal het programma van Zinnenprikkels wekelijks plaatsvinden, evenals vorig jaar op twee locaties in Utrecht en op één locatie in Nieuwegein op de vrijdag. Zingeving en spiritualiteit krijgen ook in 2012 weer ruim baan.

Losse workshops en hele reeksen
Zinnenprikkels biedt een bont aanbod van losse workshops maar ook van hele reeksen. De trainingsreeks Mindfulness is bijvoorbeeld uitsluitend als hele reeks te volgen. De reeksen Zingeving voor alledag en Het begint bij jezelf kunnen als reeks gevolgd worden maar ook als losse workshop. Deelname is gratis. Hierbij geldt dat inschrijvingen van cliënten voorrang hebben.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support