De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zinwijzer.nl nu online

Utrecht, donderdag 7 april 2011

De website www.zinwijzer.nl  is vanaf vandaag te bezoeken door iedereen die meer wil weten over zingeving, levensvragen, rouw en omgaan met verlies. De Utrechtse website geeft tal van laagdrempelige adressen en handige tips. De informatie is vooral bedoeld voor mensen met ervaring in de psychiatrie, verslavingszorg of maatschappelijke opvang. Maar ook professionals die hun cliënten op weg willen helpen kunnen er terecht.

Zoek je een rustige plek voor bezinning? Ontmoet je graag mensen voor een goed gesprek? Of heb je interesse in een cursus levensverhalen schrijven? Bezoek zinwijzer.nl en je doet vast inspirerende ideeën op!

Zinwijzer.nl is voortdurend in ontwikkeling. Zo wordt er gewerkt aan een literatuurlijst en zal het activiteitenoverzicht worden aangevuld met nieuwe cursussen, websites en adressen. Je tips zijn daarbij van harte welkom!

Misschien ken je een mooie plek voor rust en bezinning. Of heb je geleerd van een workshop, genoten van een inspirerend boek of wil je een activiteit bekend maken.
Je kunt je tips en ervaringen op het gebied van zingeving, levensvragen, rouwverwerking en spiritualiteit mailen naar contact@zinwijzer.nl

Via de website kun je je ook opgeven voor een digitale nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte.

Meer informatie

E contact@zinwijzer.nl
I www.zinwijzer.nl

foto: zinwijzer.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support