Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Amsterdamse Participatiemarkt: donderdag 22 november 2012

Utrecht, donderdag 1 november 2012

Je bent meer dan welkom op de Amsterdamse participatiemarkt op 22 november 2012 van 10 - 16 uur in de Meervaart, Meer en Vaart 300 Amsterdam.

Kom en ontdek het (Amsterdamse) aanbod op het gebied van leren, werken en doen. Dit kan op een interactieve manier, waaronder deelnemen aan diverse workshops. Informatie over de workshops vind je op onze website.

Of doe mee aan de lunchveiling
Want deze Participatiemarkt is ook het startschot van de Niet Normaal Lekker Restaurantdagen.

Een culinaire route langs sociale firma’s in Amsterdam waar je het succes van participatieprojecten kunt ervaren. Restaurants, lunchrooms en brouwerijen waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag zijn gegaan en weer mee doen!  Er wordt daarvoor een hoogstaande lunch door TopChef Ben van Beurten én medewerkers van de sociale firma’s bereid. 
Plaatsen aan de tafel worden geveild vanaf € 50,- per plaats. Zo kunnen wij mensen uit onze doelgroep ook een culinair uitstapje bieden. En maak je tevens kennis met mensen met een andere sociale achtergrond.

Reserveer snel via www.participatiemarkt.nl/lunch-veiling. Je bent gek als je niet aanschuift!

Samen met Erop af!
De Hogeschool van Amsterdam en HVO Querido organiseert De Omslag dit jaar een conferentie met de titel: “Op de omslag af! Loslaten, verbinden en vertrouwen”.  Van 10.00 uur tot 16.30 uur kun je deelnemen aan een verrassend, inspirerend en actief programma. De opening van de conferentie en de participatiemarkt is om 10.00 uur in de Rode Zaal. Zie voor het programma van de conferentie en dat van het marktgebeuren: www.participatiemarkt.nl  Hier kun je je ook aanmelden voor de conferentie en het workshop programma. Kosten deelname conferentie: € 150,-

De Participatiemarkt is vrij toegankelijk voor bezoekers.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support