De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Armoedeconferentie

Utrecht, maandag 19 november 2012

Laat je er door Armoede niet onder krijgen!

Meer dan een miljoen mensen in Nederland leven in armoede. Heb jij ook moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? Blijf dan niet alleen staan! Kom naar de Armoedeconferentie op 27 november en praat samen met mensen die net als jij moeite hebben om rond te komen.

Wissel ervaringen uit, praat over wat armoede voor jouw leven betekent en wissel tips en ideeen uit over hoe je er voor kan zorgen dat je je er niet onder laat krijgen door armoede. En wat belangrijk is, hoe we elkaar kunnen steunen. Maar ook, hoe we met instellingen knelpunten kunnen oplossen.

Op het programma staat een (gratis) lunch om 12.30 uur, waarna een aantal ervaringsverhalen verteld zal worden. Daarbij komen ook ervaringsdeskundigen van de Belgische organisatie "De Link" aan het woord. Zij komen vertellen over samenwerking met en opleiding van ervaringsdeskundigen als betaalde krachten naast professionals. Daarna wordt er in workshops gepraat over verschillende thema`s die met armoede te maken hebben.
Ook zal de korte film "The Missing Link" vertoond worden. Om 17.00 uur is er gelegenheid wat te drinken en na te praten en te genieten van live-muziek.

Toegang is gratis
Aanmelden via: larastrube@swbu.nl / 030-2361088
Locatie: De Stadsbrug; Koningin Wilhelminalaan 6
Datum: Dinsdag 27 november
Tijdstip: 12.30-17.00 uur

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support