Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

BuffetRestaurant in De Speler

Utrecht, vrijdag 27 juli 2012

Vanaf deze zomer is 50|50 food, van het Leger des Heils, actief in Buurtgebouw "De Speler". Dit werk-leerproject verzorgt er elke donderdagavond om 17.30 uur een 3-gangen buffet, voor omwonende en deelnemers in "De Speler". Voor deze buffetten halen zij inspiratie uit alle culturen van de wereld. Het gaat van Griekse schotels tot smakelijke Spaanse tapas. Elke keer staat er iets anders op het menu. Altijd verrassend en lekker.

Eten in de De Speler
Voor slechts € 7 p.p. kunt in het restaurant van de Speler genieten van een 3-gangen buffet. Dit buffet is vooral gestart voor de mensen uit de buurt en  deelnemers van de Speler. Op deze manier leert u elkaar beter en anders kennen.

50|50 Food
In de Speler is sinds deze zomer 50|50 Food verantwoordelijk voor de lunchroom. Dit is een werk-leerproject van het Leger des Heils. Mensen met een afstand van de arbeidsmarkt leren hier een vak en doen ervaring op.

Werken met voedsel
Bij 50|50 Food zijn veel handen nodig om al het werk te doen. Je werkt altijd met voedsel, waarbij je leert onder de juiste hygiënische omstandigheden een heerlijk eindproduct te maken. Kom lekker buiten werken in de eigen groeten- en kruidentuin. Zelf zaaien, onderhouden en oogsten. Ga aan de slag in een prachtige keuken of onze lunchroom. Van groente snijden tot vlees braden, van broodjes smeren tot lunches bezorgen en cateren op locatie. Ook kun je in samenwerking met de leerwerkschool je MBO1 en MBO2 catering diploma halen.

Informatie
Locatie: "De Speler", Thorbeckelaan 18, Utrecht.
Kosten: € 7,-
Aanvang: vanaf 17.30 uur
Reserveren: 030-2238325, 3 dagen vantevoren

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support