De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Dag van de Mantelzorg 2012

Utrecht, donderdag 20 september 2012

Als mantelzorger doet u uw werk met veel liefde en toewijding. Zo veel toewijding dat u soms vergeet om voor uzelf te zorgen. Tijdens de jaarlijkse Dag van de Mantelzorg krijgt u de kans zich te ontspannen en wordt u stiekem geïnspireerd om ook na deze heerlijke verwendag iets vaker aan uzelf te denken.

Een paar uur weg van huis? Voor u als mantelzorger is dat niet altijd even eenvoudig. U zorgt voor een naaste – en tussendoor gunt u uzelf soms maar weinig rust en ontspanning. Gelukkig zien veel mensen wel kans naar de Dag van de Mantelzorg te gaan!

En achteraf kijken ze daar met veel plezier op terug! Een bezoeker van vorig jaar zegt hierover: ’Ik twijfelde eerst of ik moest gaan. Het is voor mij best lastig om te regelen dat ik weg kan. Maar ik ben zo blij dat ik heb doorgezet! Ik heb een heerlijke middag gehad en genoten van alle aandacht die ik kreeg.’

Nu even niet!
Traditiegetrouw vindt de landelijke Dag van de Mantelzorg plaats op 10 november. Thema is ditmaal: nu even niet! De achterliggende gedachte laat zich raden. Om uw zorgtaken vol te houden is het noodzakelijk dat u er af en toe even tussenuit te gaat. In Utrecht verleent 1 op de 11 inwoners boven de 18 jaar mantelzorg. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen komen, organiseert Steunpunt Mantelzorg Utrecht het programma dit jaar op avond. Op vrijdagavond 9 november wordt u in het sfeervolle, Utrechtse Vechthuis een driegangendiner aangeboden. Tussen de gangen door zorgt theater voor ontspanning en inspiratie.

Neem iemand mee
Steunpunt Mantelzorg heeft gekozen voor een locatie die gemakkelijk bereikbaar is. Bovendien wordt u dit jaar van harte uitgenodigd om iemand mee te nemen. Bij voorkeur natuurlijk een andere mantelzorger. Een avondje uit? Nu even wel!

Wanneer?
Op vrijdagavond 9 november 2012 van 18.00 uur tot 21.00 uur in de Togenzaal van het Vechthuis, Jagerskade 13 – 15 in Utrecht. 

Programma
Een feestelijk driegangendiner met tussendoor theater over mantelzorg. En natuurlijk heel veel ruimte voor gezelligheid en contact met andere mantelzorgers.

Wilt u komen?
Dan bent u van harte welkom, evenals uw introducee. Entree is gratis, aanmelden is wel verplicht. U kunt zich hier per mail aanmelden. U kunt ons ook bellen op 030 – 2361740, dan zorgen wij dat u een aanmeldformulier thuis gestuurd krijgt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support