Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Stadsbrug pakt groot uit

Utrecht, vrijdag 7 december 2012

Op 28 september j.l. opende De Stadsbrug officieel de nieuwe locatie aan de Koningin Wilhelminalaan 6 in Utrecht. De Stadsbrug organiseert, ondersteunt en stimuleert (nieuwe)vormen van werk- en dienstverlening voor kwetsbare mensen in de regio Utrecht.

Hun nieuwe locatie biedt véél ruimte voor extra projecten zoals De Klussenbus, deSpeedservice en de Fietsenmakerij van Altrecht Talent. Het Internetcafé heeft nu dubbelzo veel ruimte als voorheen en er is een flinke zaal met allerlei fitnessapparatuur opde bovenverdieping van het pand. Er is een kapsalon en een ruime kantine, waar ookgoed een feestje gevierd kan worden.

Die kantine vormde dan ook het hart van de feestelijke opening door wethouder Werk en Inkomen, Rinda den Besten. Genodigden namen deel aan een keur van workshops, zoals Tips en tricks op de pc, Fietslichtrepareren, Sport, Hairstyling, Werken in het groen. Ze juichten de versgediplomeerde ervaringsdeskundigen toe en luisterden naar een trotse wethouder Volksgezondheid,Victor Everhardt. Cliënten, medewerkers en ambtenaren vormden een vrolijke mix.Zij bleven nog lang met elkaar napraten.

De Stadsbrug is een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht voor kwetsbare doelgroepen. We zijn een samenwerkingsproject van Stichting GIDS, Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht en Altrecht Talent.

De Stadsbrug organiseert, ondersteunt en stimuleert (nieuwe) vormen van werk- en dienstverlening voor kwetsbare mensen in de regio Utrecht. Zij ondersteunen mensen die een nieuw project, bedrijf of voorziening willen starten. Ze begeleiden, organiseren enverbinden. Ze denken niet in `kan niet` of `bestaat niet`. 

De Stadsbrug werkt samen met een bonte mix van organisaties en instellingen, ondernemers en gemeentelijke diensten. En zijn steeds op zoek naar formules en ideeën die uitdagen en inspireren. Dit doen zij samen met hun deelnemers.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support