Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Uitdaging !

Utrecht, maandag 17 september 2012

Op 3 oktober 2012 van 13.00 tot 17.00 uur organiseert De Wilg ... De Uitdaging! Hiermee wil De Wilg, samen met allen die zich betrokken voelen vrijetijdsactiviteiten opzetten voor en door jongeren met een licht verstandelijke beperking. Ervaar zelf hoe eenvoudig het kan zijn om door samen te werken een succesvolle activiteit op te zetten!

Deze keer geen conferentie, workshop of bijeenkomst. Niks achterover zitten en luisteren, maar de handen uit de mouwen! We gaan jongeren met een licht verstandelijke beperking coachen/ondersteunen bij het vinden van een vrijetijdsactiviteit die zij graag willen doen. Zij bepalen en wij ondersteunen! Alle partijen ontdekken een eigen rol, samen werken we toe om de vrijetijdsvraag binnen 3 maanden om te zetten in een structurele vrijetijdsactiviteit. 

Voor wie:
- jongeren met een licht verstandelijke beperking
- professionals die met deze jongeren te maken hebben
- ambtenaren die met dit onderwerp te maken hebben
- organisaties die met vrije tijd te maken hebben

Waar?
De Wilg, Mecklenburglaan 3-5, 3581 NV te Utrecht.

Het betreft een actieve bijeenkomst waarbij we elkaars talenten willen delen. We gaan ontdekken wat maatschappelijke betrokkenheid en creativiteit kan doen. Iedereen die betrokken is bij jongeren met een licht verstandelijke beperking is deze middag van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar wel een tijdsinvestering van ongeveer 6 uur om de activiteit tot een succes te maken!

De beste activiteit wint de Vrijetijdsbokaal 2013. Deze wordt door de burgemeester op 26 januari 2013 uitgereikt tijdens het gala dat door De Wilg georganiseerd wordt.

Voor informatie neem contact op met: Sanne Kuipers of Shannon Martina, 030-2513672

Doe je mee? Meld je dan aan: uitdaging@dewilg.nl en geef aan waar bij welke activiteit je voorkeur ligt: Creatief, Podiumkunsten, Culinair, Muziek, Sport of Natuur.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support