De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Doe mee met de Kantelparade!

Utrecht, donderdag 29 november 2012

Gemeente Utrecht, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties zijn het afgelopen jaar bezig geweest met, wat zij noemen “de kanteling”. 19 november organiseerden zij in dit kader de Kantelbijeenkomst. De aftrap van een Kanteltrein die zij in werking hebben gezet. Helpt u met uw ervaring en initiatieven ook mee om de Kanteltrein rijdende te houden? Zie het filmpje over de Kantelbijeenkomst: http://youtu.be/n0vk8c8GvI8

Tijdens de Kantelbijeenkomst riep de gemeente alle aanwezigen op om, samen met onder andere de ervaringscoaches, mee te doen in de Kantelparade en de vandaag gestarte trein rijdend te houden. Het idee is dat verschillende organisaties in de stad inspirerende bijeenkomsten organiseren voor professionals uit het veld. Om mooie kantelvoorbeelden zichtbaar te maken, nieuwe werkwijzen met elkaar te bespreken en deze verder in praktijk te brengen. 

De ervaringscoaches van het project Doen en Laten hielden de deelnemers een spiegel voor. Hoe sluit je bijvoorbeeld aan bij de eigen kracht van mensen? Welke houding en gedrag horen daarbij? Ze kwamen met ‘eigen taal’ voor de beleidsmatige termen en hebben samen met de gemeente de Kantellat ontwikkeld. Vul deze Kantellat in en zie of jij al gekanteld bent!
Ga naar: www.kantellat.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support