Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Drakenbootfestival in Leidsche Rijn

Utrecht, zondag 2 september 2012

Dit jaar zal het Drakenbootfestival Leidsche Rijn voor de 4de keer op rij plaatsvinden, en wel op 9 september 2012. Initiatiefnemer Rotary Utrecht Fletiomare organiseert het festival vol overgave en ziet grote meerwaarde voor de omliggende wijken en dorpen. Het festival wordt gekenmerkt door een keur van teams uit het bedrijfsleven, verenigingen, buurten en vriendenclubs uit de regio Utrecht. Deze teams gaan de strijd aan op het water van de Haarrijnsplas. Voor menig team is het niet de eerste keer dat ze meedoen, en heeft het festival een vaste plek gekregen in de zomeragenda. Met de peddel als wapen strijden ze ritmisch naar de snelste tijd, om daarna weer heerlijk bij te komen op het strand. Daar krijg je toch meteen zin in?

Het festival is van jong tot oud en er zijn vele andere activiteiten aanwezig op het terrein. Zo is er een tent speciaal ingericht voor de kinderen. Hier kunnen zij bijvoorbeeld worden geschminkt of kunnen zij knutselen. Verder zal DJ Fred, de zumba band van Redondo en de opzwepende klanken van onze Percussie professionals voor het muzikale vermaak zorgen.
Het festival vindt plaats op de Haarrijnsplas in Leidsche Rijn, Utrecht. Wat normaal een plek is om in de zomer lekker te zonnen en waar in het verleden nog zand gewonnen werd voor de aanleg van snelwegen rondom Leidsche Rijn, toveren wij om tot een waar familiespektakel!

Het festival begint om 11.00 uur en eindigt om 19.00. Aangezien de locatie goed te bereiken is met het openbaar vervoer en fiets adviseert de organisatie zoveel mogelijk het gebruik van de auto te vermijden om grote opstoppingen te voorkomen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support