Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Feestelijke opening van de nieuwe locatie van de Stadsbrug

Utrecht, vrijdag 14 september 2012

In januari 2012 is de Stadsbrug van de van Sijpesteijnkade verhuist naar een nieuwe locatie aan de Koningin Wilhelminalaan 6.
Naast de projecten die al actief waren op de van Sijpesteijnkade zijn er ook nieuwe projecten toegetreden. De klussenbus en de fietsenmakerij van Altrecht Talent zijn nieuwe onderdelen. Ook de prachtige ruimte van StapSports is sinds kort in gebruik. Het internetcafé is minstens 2x zo groot en ze hebben een prachtige kantine gekregen met een super keuken.
Kortom alle reden voor een feestje en om nader kennis te maken met de Stadsbrug. Kom 28 september! Meer informatie: http://utrecht.jekuntmeer.nl/nieuws/nieuwsbrief/popup/590/1

De Stadsbrug is een bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht voor kwetsbare doelgroepen. We zijn een samenwerkingsproject van Stichting GIDS, Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht en Altrecht Talent.
Zij organiseren, ondersteunen en stimuleren (nieuwe) vormen van werk- en dienstverlening voor kwetsbare mensen in de regio Utrecht. Zij ondersteunen mensen die een nieuw project, bedrijf of voorziening willen starten. Ze werken samen met een bonte mix van organisaties en instellingen, ondernemers en gemeentelijke diensten.

Projecten van de Stadsbrug

Onderstaand leest u over een aantal projecten van de Stadsbrug, voor het complete overzicht van hun projecten; www.destadsbrug.nl

Stapsports

Stapsports is een uniek sportinitiatief in de gemeente Utrecht. Zij richten zich op het in beweging brengen en houden van mensen met een sociale kwetsbaarheid. 
Zij bieden een gevarieerd sportprogramma aan zodat er voor iedereen die wil sporten ook de mogelijkheid is om te sporten.
Dit doen ze met een coachings traject op maat. Meer info: www.stapsports.nl

Fietsenmakerij Altrecht Talent
De Fietsenmakerij is een leerwerkbedrijf van Altrecht Talent waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Het werk bestaat uit de verkoop en reparatie van fietsen, bevoorrading magazijn, administratie, geautomatiseerde boekhouding, kantinewerkzaamheden etc.. U kunt uw fiets brengen voor reparatie. Wij geven gratis een leenfiets en verkopen tweedehands en nieuwe fietsen. Wij geven oude fietsen een nieuwe kans en nemen daarom ook graag uw afgeschreven fietsen aan. In samenwerking met De Speedservice hebben we een haal en breng service.
Meer informatie: www.fietsenik.nl

Utrecht Activity
Utrecht Activity, makkelijk nieuwe mensen leren kennen en samen dingen ondernemen. Utrecht Activity is een sociaal netwerk via het internet voor mensen die moeite hebben met sociale contacten. Via de site van Utrecht Activity kunnen leden contact leggen met elkaar, activiteiten organiseren en zich inschrijven voor deelname aan activiteiten. Meer informatie en inschrijven: www.utrecht-activity.nl

De Speedservice
De Speedservice is een Utrechtse pakketservice die kleine pakketten in de regio Utrecht vervoert. Wij maken het u makkelijk en u steunt er een sociaal project mee. De Speedservice stelt zich ten doel, mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, te re-integreren. pareren door de fietsenmakerij van Altrecht Talent.
Meer informatie: www.despeedservice.nl


Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support