Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Informatiecentrum CultuurCampus Vleuterweide

Utrecht, maandag 17 september 2012

Het informatiecentrum CultuurCampus Vleuterweide is dé wegwijzer voor alle bewoners van Vleuten-De Meern en met name voor de nieuwe bewoners van Vleuterweide. U kunt bij het informatiecentrum terecht met vragen over wonen, zorg, welzijn, vrije tijd, leefbaarheid, kunst, cultuur, winkelen, werk en inkomen.

U kunt met uw vraag terecht bij de medewerkers van Portes aan de informatiebalie. Ook kunnen deze baliemedewerkers u bij maatschappelijke problemen de weg wijzen naar maatschappelijk werk, schoolmaatschappelijk werk, juridische dienstverlening, ouderenwerk, boodschappenplusbus, bewonersondersteuning (sociaal makelaar), activering en vrijwilligerswerk van Portes.

Het informatiecentrum CultuurCampus is gelegen in het winkelcentrum Vleuterweide. Dit informatiecentrum wordt gebruikt door verschillende samenwerkende partners zoals: Bibliotheek, UCK, Abrona, De Zingende Toren, het Amadeus Lyceum en de welzijnsorganisatie Portes. Het informatiecentrum biedt u allerlei voorzieningen, zoals pc’s met internet en intranet, KPN-hotspots en kopieermachine van de bibliotheek. U vindt er ook diverse folders en kunt er tijdschriften en kranten lezen.  

Ook kunt u elkaar ontmoeten, een spelletje doen, activiteiten ondernemen, maar ook een kopje koffie drinken of een heerlijke lunch nuttigen in het buurtcentrum.  

De informatiebalie in het centrum is op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur open. Het informatiecentrum is ook geopend op vrijdagavond tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 16.00 uur.

Het buurtcentrum is van 9.00-18.00 uur open. Het informatiecentrum CultuurCampus ligt naast winkelcentrum Vleuterweide en tegenover de Zingende Toren, Burchtpoort 16, Vleuterweide, Vleuten. Het is per bus (lijn 28) bereikbaar. Telefoonnummer 030-6620650.

Informatiebalie Portes gaat de lucht in met een eigen Facebookpagina, waarop allerlei tips, ins en outs te zien zijn uit de wijk Vleuten-de Meern. Als u een eigen Facebookaccount heeft, willen wij u vragen onze pagina eens te bezoeken en de pagina te “linken”, zodat we zo veel mogelijk bekendheid krijgen in de wijk.  https://www.facebook.com/pages/Portes-Vleuten-De-Meern-Informatiebalie-Cultuurcampus.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support