De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Jubileum spelen, Leger des Heils

Utrecht, dinsdag 1 mei 2012

Het Leger des heils in nederland bestaat 125 jaar! Dit wordt in utrecht gevierd met een sportief feest, De Jubileumspelen!
De Jubileumspelen zijn bedoeld voor iedereen die het Leger des Heils een warm hart toedraagt.  
Meld je aan en doe mee met de individuele spelen of meld je met een heel team aan voor de vijfkamp.
Met muziek, een gezellig terras, lekker eten en drinken belooft het een feest te worden.

Meld je aan!

Meld je nu gratis aan. Dat kan tot 4 juni, individueel of met een team. Hieronder lees je alles wat je daarvoor moet weten.

Individueel aanmelden
Er zijn heel wat activiteiten tijdens de Jubileum Spelen waar je individueel aan mee kunt doen. Behalve de Estafetteloop, kleiduivenschieten, jeu de boules, darts en de scootmobiel/rollator-race hebben we een basketbalspel en stokkenvangen. Allemaal leuk om te doen. Je hoeft daarom nog niet te kiezen. Kom 9 juni langs en doe mee. Laat wel alvast weten dat je komt door ons een mailtje te sturen via JubileumSpelen@LegerdesHeils.nl. Vermeld in de e-mail duidelijk je naam en het mailadres waarop je het best te bereiken bent.

Aanmelden voor de Vijfkamp
De Vijfkamp kent naast voetbal en volleybal drie andere, bijzondere onderdelen: deelname aan de Jubileum Estafetteloop, een survivalbaan en een `funslang`. Wie aan deze speciale Vijfkamp mee wil doen, kan zich alleen met een compleet team (zes personen) aanmelden. Vermeld in een e-mail aan JubileumSpelen@LegerdesHeils.nl de namen van de zes teamleden, het mailadres van de teamcaptain en de naam van je team.

Hardlooptrainingen

Bereid je extra goed voor op de Jubileum Spelen met de speciale Jubileum Hardlooptrainingen van topper Marcel Uppelschoten. Deze trainingen vinden vanaf 2 mei elke woensdag (tot de Jubileum Spelen) plaats in het Julianapark (Utrecht). Aanvang: 19:30 uur. Schrijf je in via JubileumSpelen@LegerdesHeils.nl

Estafetteloop: in je eigen tempo meelopen of... met je team meestrijden

De Jubileum Estafetteloop vormt een rode draad door de middag. Daarom hebben we een grote estafetteploeg nodig. Loop ook een rondje (400 meter) mee. Het maakt niet uit of je een hardloper bent of niet. Wandelaars en rolstoelers zijn ook welkom. Voor wie er echt een krachtmeting van wil maken, is er de Estafette Run. Daarvoor zoeken we teams (zes personen) die samen maar liefst 125 minuten willen rennen. Teams die deze uitdaging aandurven, kunnen zich aanmelden via JubileumSpelen@LegerdesHeils.nl. Vermeld in de e-mail de namen van de zes teamleden, het mailadres van de teamcaptain en de naam van je team. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support