Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kerstborrel in Buurthuis Zuilen

Utrecht, vrijdag 30 november 2012

Zaterdagmiddag 15 december tussen half 4 en 6 organiseert Ik zie jou! een Kerstborrel in Buurthuis Zuilen. De borrel is bedoeld om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Bovenal is het de bedoeling dat vraag en aanbod binnen de wijk elkaar leert kennen en mensen die iets voor elkaar kunnen betekenen aan elkaar `gematched` worden. 

Alle buurtbewoners zijn welkom op de kerstborrel! Het maakt niet uit of je wel of niet meedoet met Ik zie jou!

Projectteam Ik zie jou! gaat er voor om zoveel mogelijk buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Iemand die een tip of advies nodig heeft, iemand die hulp kan bieden, of iemand die iets voor de buurt wil doen. Het team probeert buurtbewoners enthousiast te maken om elkaar te helpen en in actie te komen en is van start gegaan in de buurt Zuilen in Utrecht. Zij zijn de komende maanden met regelmaat in de buurt te vinden. De eerste enthousiaste reacties zijn inmiddels binnen!

Het team van Ik zie jou! bestaat uit vijf meiden – Charlotte, Daniëlle, Ineke, Maranne en Susan – die bruisen van energie en enthousiasme. Zij hebben elkaar ontmoet tijdens het traineeship van Stichting Verbeter de Wereld. Naast hun fulltime baan zetten zij zich graag in voor een project met een idealistische insteek. “Doen” is het motto en met die gedachte zijn zij gestart met hun project waarbij het gaat om “omzien naar elkaar”. Hun missie is als volgt: “Een bijdrage leveren aan de verbondenheid in de samenleving, waardoor er meer naar elkaar wordt omgezien”. Het project is eind oktober 2012 gestart in de buurt Zuilen in Utrecht. 

Zie voor Vraag en Aanbod van buurtbewoners www.ikziejou.com Zij hopen dit project samen met jou tot een groot succes te maken!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support