Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Kerstmarkt bij Boogh Activiteiten Utrecht

Utrecht, dinsdag 11 december 2012

Boogh organiseert op vrijdag 21 december van 11.00 uur to 15.00 uur een leuke Kerstmarkt in de binnentuin en middenruimte op de Operettelaan 629.

Er is van alles te zien en doen: van kraampjes tot workshops, van verschillende zangkoren tot erwtensoep en nog veel meer. U komt toch ook?

Boogh is dé specialist in het begeleiden van mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een lichamelijke handicap bij tijdsbesteding, (vrijwilligers)werk, leren en arbeidsre-integratie.

Voor de advisering en begeleiding zijn ca. 250 deskundige medewerkers en enthousiaste vrijwilligers in dienst. Zij proberen de hindernissen die de beperkingen met zich meebrengen zo veel mogelijk op te vangen of te reduceren, zodat de cliënt zo zelfstandig mogelijk kan functioneren. Respectvolle bejegening van cliënten staat voorop. Uitgangspunt is dat cliënten zelf hun programma samenstellen. Zo kunnen zij zich ontwikkelen naar eigen behoeften en capaciteiten.

Meer dan 800 cliënten uit Midden-Nederland maken gebruik van de diensten van Boogh. De diverse activiteiten en diensten vormen een op elkaar afgestemd pakket. Daardoor zijn allerlei combinaties mogelijk. Boogh is gedurende het hele jaar op alle werkdagen geopend en biedt ook een avondprogramma. Indien gewenst kunnen deze openingstijden worden uitgebreid.

Meer info : www.boogh.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support