De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontspannen in Kanaleneiland en Transwijk

Utrecht, vrijdag 11 mei 2012

Resto vanHarte staat in mei in het teken van "ontspannen".
Dat ontspannen kan in allerlei vormen zoals bijvoorbeeld samen zingen, gymmen in het winkelcentrum maar natuurlijk ook lekker ontspannen en eten én geïnformeerd worden over een diversiteit aan onderwerpen bij Resto VanHarte Utrecht-Kanaleneiland! Ons activiteitenoverzicht is voor de komende weken als volgt!

dinsdag 15 mei
SensOor komt vertellen wat zij voor ons kunnen betekenen. Wanneer je ergens anoniem over wilt praten, luisteren zij. Ze denken met je mee, staan even naast je. Met tijd en aandacht voor jouw verhaal. Dag en nacht zijn zij bereikbaar voor een vertrouwelijk gesprek. 

vrijdag 18 mei
presenteert STUT THEATER: RIMPELINGEN.
Locatie: Hart van NoordAdres: Trumanlaan 60C
Inloop: vanaf 16.00 uur
Aanvang voorstelling: 16.30 uur en aansluitend diner tot 19.30 uur
Toegang: €3,- (voorstelling + diner)
Reserveren via Resto vanHarte: 0800-0151 
In Rimpelingen ontmoeten vier mensen elkaar op een toneelvloer. Ze vertellen. Over vroeger en nu, over hun jeugd in Nederland of Marokko. Over fysieke problemen, opnieuw verliefd worden en het verliezen van een partner. Over het verschil tussen eenzaamheid en alleen zijn, over levenslustig en levensmoe zijn. Ze leren elkaar steeds beter kennen. Achter de gevels zitten de anderen. Zij komen de deur niet meer uit. Ze zijn onzichtbaar geworden. 

dinsdag 22 mei
De Wilg: Zij organiseren al 45 jaar vrijetijdsactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Dit is mede mogelijk door de inzet van onze activiteitenbegeleiders, vakkrachten, stagiaires en zo’n 90 vrijwilligers die de diverse activiteiten begeleiden. Zij werken actief samen met diverse Utrechtse vrijetijd- en welzijnsorganisaties in projecten ter bevordering van de emancipatie van mensen met een verstandelijke beperking.In aanloop naar het Landelijke Prokkelweekend dat plaatsvind op 7, 8 en 9 juni 2012, komen zij vertellen over hun werk, en uiteraard over het Prokkelen....want wat dat is, hoort u de 22ste mei! 

vrijdag 25 mei
We gaan heerlijk ontspannen genieten van bijzondere ontmoetingen en een lekker 3-gangen menu! 

dinsdag 29 mei
Komt er een wel heel bijzonder koor! Het BONTON koor komt dan kort voor ons optreden. Het BONTON koor is een theatherkoor!
Zij komen zingen vanaf 19.45 uur, net na het eten, onder het genot van een vers gezet kopje koffie mogen we luisteren naar leuke, ontroerenende, spannende en/of ontspannende nummers! Zeker de moeite waard! 

vrijdag 01 juni
Reserveer deze datum alvast in uw agenda. We gaan dan gezamelijk de Ontspannen Kanaleneiland & Transwijk maand afsluiten met een salsa workshop, een beautyverwen moment voor maximaal 6 dames en `beweging`, verzorgd door Anne van Veen! Daarom heen zijn we nog druk bezig een entertainment programma voor elkaar te krijgen en uiteraard verzogt Jolanda, samen met een Mysteri-Kok voor u een puur en eerlijk drie-gangen menu!  Deze dag zal beginnen om ongeveer 15.00 uur. We houden u op de hoogte!

Informatie

Resto VanHarte Utrecht-Kanaleneiland
3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23
Iedere disndag en vrijdag open om 17.30 uur, start diner om 18.00 uur!
Reserveren kan op werkdagen van 09.00 uur tot 12.30 uur op nummer 0800-0151 (gratis)

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support