Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Schrijf je in en doe mee met het Colour yourDreams project!

Utrecht, dinsdag 10 januari 2012

Het Colour your Dreams project start 1 februari met een nieuw opleidingstraject. Dus twijfel niet en neem snel contact op.
Het is een project van restaurant The Colour Kitchen waarin jij de kans krijgt om in 1 jaar tijd je MBO Niveau 2 Koksdiploma te halen!
Je kunt deelnemen als je tussen de 18 en 27 jaar en een Wajong uitkering hebt.

Tijdens het opleidingsjaar sta je in de leskeuken van The Colour Kitchen Utrecht en krijg je les van een leermeester om je de fijne kneepjes van het vak eigen te maken. Doordat de leskeuken losgekoppeld is van de restaurantkeuken kan je in je eigen tempo leren hoe je met producten en smaken moet omgaan. Daarbij leer je werken in een team. Fouten maken mag, want daar leer je van.

Ook krijg je theorie van een vakdocent van het ROC om je klaar te stomen voor het koksvak en om je diploma te halen. Na een jaar heb je een dosis ervaring en een diploma op zak om aan de slag te gaan in de horecabranche. The Colour Kitchen zet aan het einde van het project zijn netwerk in om voor jou een leuke, passende baan te vinden.

Daarbij krijg je ook nog gastvrijheidstraining en ga je op bezoek bij bijvoorbeeld leveranciers om je net dat beetje extra kennis en ervaring te geven om het te gaan maken in het koksvak.

Heb jij passie voor koken en ben je gastvrij? Denk jij dat je het in je hebt om een goede kok te worden? Het project gaat 1 februari 2012 van start. Dus maak van 2012 jouw jaar en grijp deze kans!

Informatie en aanmelden
Ben je tussen de 18 en 27 jaar, woon je in Utrecht of omgeving en heb je een Wajong uitkering? Meldt je dan snel aan bij Jeffrey Stoffers van het UWV via Jeffrey.Stoffers@uwv.nl. Heb je een WIJ uitkering? Meldt je dan aan bij het Jongerenloket voor het Colour your Dreams project van The Colour Kitchen Utrecht!

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.colouryourdreams.org!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support