De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Utrecht in Dialoog

Utrecht, maandag 29 oktober 2012

Op 7 november 2012 is ook in Utrecht de Dag van de Dialoog.

Hier kunt u andere Utrechters treffen. Mensen die je anders nooit zou zijn tegengekomen. Verrassende kennismaking met heel verschillende achtergrond en leefwerelden. Het thema dit jaar is: Beetje lef - veel effect! In de hele stad staan dialoogtafels opgesteld. Kies zelf een plaats en tijd die u het beste uitkomt. Meer informatie: www.utrechtindialoog.nl.

De dag van de dialoog wordt in meer dan 80 steden in Nederland gehouden. Ook in Utrecht! Veel organisaties en personen werken samen, om hier een mooi evenement van te maken (Kijk eens bij PARTNERS). En ze nodigen jou uit om tafelgenoot te zijn!

Een getrainde dialoogbegeleider helpt ons om ervaringen en dromen te delen. Wat vaak leidt tot verkwikkende inzichten, die weer kunnen leiden tot (nieuwe) daden. Op 7 november (een enkele tafel op een afwijkende dag) staan er dialoogtafels door heel Utrecht opgesteld. Kies zelf een plaats en tijd die je het beste uitkomt!

De opzet van de ‘DAG VAN DE DIALOOG’ blijft in grote lijnen gelijk aan die in vorige jaren. Organisatorisch verandert er wel wat! Om het voortbestaan te garanderen wordt ‘Utrecht in Dialoog’ ondersteund door de stichting UPLR (Utrechts Platform voor Levensbeschouwing en Religie). De DvdD sluit nauw aan bij haar doelstellingen, zie voor informatie: www.uplr.nl 

Overigens blijft deze stichting op de achtergrond. Verantwoordelijk voor inhoud en organisatie is een nieuwe, geheel zelfstandige WERKGROEP UTRECHT IN DIALOOG. Dit jaar wordt actief gezocht naar verbreding van het draagvlak (samenwerking). Ook willen we veel bekendheid geven aan de DAG VAN DE DIALOOG. Laten we er samen weer iets moois van maken! 

Wil je meedenken, meedoen? Meld je dan aan! Graag!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support