Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vleuterwijde: ik jij wij samen in de wijk

Utrecht, vrijdag 14 december 2012

Soms vergeten we allemaal waar de kerst daadwerkelijk om gaat. Niet alleen krijgen maar ook geven. Wij van het project “Ik jij wij samen in de wijk” dagen u uit om samen met ons kerststukjes te maken voor die mensen die gebruik maken van de voedselbank. Ook voor hen zijn de kerstdagen speciale dagen!

We hebben als doel totaal 57 kerststukjes te maken voor de voedselbank Leidsche Rijn en omstreken. 45 voor de buurtgenoten die helaas gebruik moeten maken van de voedselbak en 12 voor de vrijwilligers die daar werken.  

Wij zijn op zoek naar mensen met en zonder beperking die heel graag willen meewerken. MATERIAAL ZORGEN WIJ VOOR. Als je een eigen mesje of snoeischaar hebt, neem deze mee dat maakt het weer makkelijker. We gaan elkaar helpen om deze kerststukjes te maken en er is natuurlijk koffie/thee en wat lekkers voor iedereen.

Dit alles wordt georganiseerd door team LFB-Vleuterweide. De LFB is een organisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze doelstelling is om mensen met elkaar in contact te brengen; dit doen wij door middel van ‘groet en ontmoet’ momenten te organiseren. Dit doen we in opdracht van “Op de kaart” een samenwerkingsverband van meerdere zorgaanbieders in de provincie Utrecht. Portes Welzijn werkt met ons samen om deze groet en ontmoet mogelijk te maken.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze leuke ‘groet en ontmoet’ gaan we kerststukjes maken en deze kerststukjes worden gedoneerd aan de voedselbank. Zij gaan deze uitdelen aan de mensen die die het tijdens deze donkere dagen wat extra steun kunnen gebruiken.

Voor wie?
Voor alle mensen uit de buurt! Wij willen jullie vragen om mensen uit de buurt mee te nemen. Dat kan iemand zijn die je kent uit de wijk of een geïnteresseerde buurman/vrouw of vrijwilliger. Deze mensen zijn echt noodzakelijk voor het succes van deze avond. De Kerst staat voor: voor elkaar klaar staan tenslotte.

Iedereen uit Vleuten/De Meern is welkom, wij vragen wel of ieder zich op wil geven vanwege het maximale aantal bezoekers. 
Bij vragen kun je ons bereiken op: Tel: 06 577 200 74 e-mail: vleuterweide@lfb.nu

Bij de Bibliotheek
CultuurCampus
Burchtpoort 16 
3452 MD Vleuten

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support