De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Voetballen bij Rainbow Ladies is dubbel scoren!

Utrecht, donderdag 22 november 2012

Voetballen bij Rainbow Ladies is dubbel scoren!

Rainbow Ladies! Is de naam van het vrouwenvoetbalteam wat in samenwerking tussen Stichting TalenTonen en voetbalvereniging USV Elinkwijk opgericht is. 
De opzet is eenvoudig: een voetbalteam in competitie van vrouwen van verschillende afkomst. Plezier in voetballen staat voorop, graag een balletje trappen en samen uiteindelijk voor de winst gaan. Voor een hecht team wordt er gewerkt aan wederzijds begrip en integratie. Dat wordt dubbel scoren dus.

Ben je een sportieve vrouw tussen de 16 en 25 jaar? Voetbal je graag? Lijkt het je leuk om meiden met verschillende culturele achtergronden te leren kennen? Geef je dan op.
Marinda traint al volop mee en is erg enthousiast: "Het is meer dan een potje voetballen. Spelen in een team levert natuurlijk altijd leuke nieuwe contacten op. En nu zijn dat ook meiden die je anders niet zo vaak tegenkomt en kunt leren kennen. We trainen twee keer per week, op maandag en woensdag, en de wedstrijden zijn in het weekend. En belangrijk: deelname is het eerste seizoen gratis en ook de voetbalkleding is geregeld!"

Ook de ouders/ verzorgers en familie zullen betrokken worden bij de Rainbow Ladies, door hen te stimuleren zich actief in het verenigingsleven te mengen. Ouders/ verzorgers kunnen bijvoorbeeld vervoer regelen wanneer er een uitwedstrijd gespeeld moet worden of kunnen hulp bieden in de sportkantine.

Schrijf je dus, net zo als Marinda, in en stuur een e-mail naar projecten@talentonen.nl of bel naar: 030- 8777557. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support