Activiteiten kunnen mogelijk door de corona maatregelen tijdelijk zijn aangepast.
Neem contact op met de organisatie om er zeker van te zijn dat de activiteit plaatsvindt.

De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

werken op de stadsbrug

Utrecht, dinsdag 1 mei 2012

De Stadsbrug is een verzameling van relaxte, leerzame en nuttige werkprojecten. Momenteel zijn er meerdere vacatures voor het werk dat in die projecten moet worden verzet. 
In de uitvoering van het werk wordt je begeleidt door de Stadsbrug.
Interesse!

Socialijs
Socialijs zoekt mannen en vrouwen die het leuk vinden om vanaf een bakfiets in Utrecht ijs te verkopen. Socialijs is de eerste ijscoman die via social media werkt. Klanten kunnen bijvoorbeeld in het park twitteren dat ze zin in een ijsje hebben en Socialijs regelt de rest. Hoe cool is dat? Ijscool! Wij zoeken mensen die het leuk vinden om op pad te gaan, willen leren, zelfstandig kunnen werken, klantvriendelijk willen zijn en de Nederlandse taal beheren.  

Utrecht Underground
Utrecht Underground kan nog een paar stadsgidsen gebruiken. Voor organisaties, teamuitjes en zelfs vrijgezellenfeestjes regelen wij boeiende indrukwekkende stadswandelingen. In deze wandeling van 1,5 uur laat een stadsgids de plekken zien waar hij zelf en andere verslaafden en daklozen vroeger op straat leefden. Met het persoonlijke verhaal van de stadsgids erbij krijgen de klanten inzicht in hoe zo’n leven er uit zag. Vind jij het leuk om een groep mensen rond te leiden, heb jij vroeger ook op straat geleefd en sta jij er voor open om je verhaal te vertellen dan gaan we graag met jou in gesprek.  

Catering
De Stadsbrug regelt voor steeds meer instellingen een vergaderruimte inclusief lunch. En ook als er geen lunch wordt besteld, wordt er het één en ander gevraagd van een gastheer/vrouw, zoals het verzorgen van koffie & thee. Lijkt het jou wat om gastheer/vrouw te worden en wil jij op een klantvriendelijke manier onze gasten verzorgen?  Reageer dan vooral snel!  

De Speedservice
Het klinkt bijna als een droombaantje. Rondrijden in een overdekte scooter met laadbak en pakketjes in Utrecht en omgeving rond rijden. Voor dit baantje is echter wel een brommer rijbewijs verplicht. Heb jij deze en zie jij je zelf al rondrijden voor de speedservice. Rij dan vooral eens langs op de Stadsbrug. Ben jij een dame of heer in het verkeer en klantvriendelijk ingesteld? Starten maar!  

Utrecht Activity
Utrecht Activity is een sociaal netwerk via het internet. Via de site www.utrecht-activity.nl  kunnen leden contact leggen met elkaar, activiteiten organiseren en zich inschrijven voor deelname aan activiteiten. We zijn nog op zoek naar vrijwilligers die willen deelnemen aan het team van Utrecht Activity voor o.a.: Promoten van de website, Leden ondersteunen, Bijdragen aan de ontwikkeling van de website, mee te denken om Utrecht Activity nog meer op te bouwen.   

De Klussenbus
De klussenbus is een leerwerkbedrijf waar cliënten werkervaring op kunnen doen. Het werk richt zich op onderhoud en klussen in en rondom het huis. Te denken valt daarbij aan: schilderen, sauzen, behangen, klein elektrisch onderhoud, repareren van lekken kranen, vloerbedekking leggen, een tuin snoeien en (kleine) verhuizingen.

Voorwaarden
Om bij de klussenbus te werken is er een AWBZ indicatie nodig. Bij alle andere vacatures is daar geen sprake van.
Bel voor de klussenbus naar:
Kees Oosterbos: 06-53402336
Heb je interesse in één van de andere vacatures? neem dan contact op met:
Daphne Reusch: 06-30123069
Marlou Vermunt: 06-13780716
Email: d.reusch@altrecht.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support