De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

12 juni: Congres Sociale verslavingszorg

Utrecht, maandag 29 april 2013

Tijdens het congres ‘Bruggenbouwers gevraagd! Op weg naar de integrale verslavingszorg’ worden recente ontwikkelingen op het gebied van (sociale) verslavingszorg gepresenteerd. Het besef groeit dat goede kwaliteit van zorg aan sociaal verslaafden pas geboden kan worden bij een integraal zorgaanbod.

De organisatie is in handen van Brijder Verslavingszorg, het lectoraat GGZ-verpleegkunde van Hogeschool Inholland en Stichting Sympopna en vindt plaats op 12 juni in de Reehorst te Ede.

Tijdens dit congres worden verbindingen gelegd tussen de verslavingszorg, de ggz, de forensische en somatische zorg. Maar ook tussen deze gezondheidssectoren en maatschappelijke partners. Samen staan we sterk in de complexe zorg aan onze doelgroep!

Programma
Toonaangevende sprekers en workshopleiders geven hun invulling. Het belooft een interessante dag te worden met veel mogelijkheden om nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met collega’s uit diverse zorgsectoren.

Meer informatie over het programma vindt u hier.

Uitnodiging en aanmelding
Namens de organisatoren en de voltallige programmacommissie nodigen wij u van harte uit om deze dag bij te wonen en uw kennis en ervaringen met collega’s uit verschillende sectoren te delen.

U kunt zich inschrijven via het aanmeldformulier.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support