De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Activiteitencentrum Mihai Nesu, sinds kort geopend!

Utrecht, dinsdag 8 januari 2013

Activiteitencentrum Mihai Nesu, sinds kort geopend!

Sinds 6 november is Mihai Nesu, het eerste activiteitencentrum van thuiszorgorganisatie Joost Zorgt in Utrecht ‘in bedrijf’. Iedereen met een beperking, jong en oud, kan er terecht. Voor de gezelligheid, maar ook om met allerlei activiteiten je vaardigheden te vergroten en versterken, zodat je zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Persoonlijk contact in een veilige omgeving, dat staat centraal bij het activiteitencentrum. Er is bewust gekozen voor kleine groepen, zodat we aan iedereen persoonlijk aandacht kunnen besteden. Niets is verplicht. Wie alleen behoefte heeft aan gezelligheid en een kopje koffie kan ook bij ons terecht. Daarnaast bieden wij allerlei activiteiten aan: van bloemschikken en schilderen, tot gamen (goed voor de motoriek en het reactievermogen) samen boodschappen doen, koken en eten. Als deelnemer kun je zelf aangeven wat je wil doen. Belangrijk is dat je je vaardigheden verbeterd, zodanig dat je er thuis ook wat aan hebt.

Joost Zorgt is zes jaar geleden opgericht door Joost Nauta. Geboren met een spierziekte, zette hij als zorgvrager zelf een thuiszorgorganisatie op om mensen te kunnen bieden wat hij zelf miste in de zorg.
Het activiteitencentrum is genoemd naar FC Utrecht voetballer Mihai Nesu die vorig jaar zijn nek brak en nu met een dwarslaesie in een rolstoel zit. Zijn doorzettingsvermogen (hij richtte in zijn geboorteland Roemenië een Foundation op en bracht onlangs een tijdschrift uit) kan een voorbeeld zijn voor de bezoekers.

tekst: Coby van Geffen

Informatie:
Adres: Juliusstraat 9, Utrecht
telefoon: 030 2731300
Website: www.joostzorgt.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support