De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bepaal je vitale leeftijd!

Utrecht, donderdag 3 oktober 2013

Vrouwen van Overvecht, laat je vitale leeftijd bepalen. Hoe gezond en fit ben je, wat is de leeftijd van je lichaam? Wordt het schrikken of een opsteker. Er is professioneel advies en je krijgt een gezondheidspaspoort mee als bewijs van je fitheid.

De partners van de Gezonde Wijk Overvecht, organiseren voor u op 9 oktober een Fit en Gezond ochtend.
Tijd: 9.30-11.30 uur
Locatie: Buurthuis De Boog, Gambiadreef 60
Voor wie: Voor vrouwen uit Overvecht
Kosten: gratis

Op deze ochtend kunt u een aantal testen doen die uw huidige fitheid en vitaliteit vastleggen. Met een speciale weegschaal wordt de "Vitale Leeftijd" bepaald, die aangeeft hoe gezond uw lijf is, uitgedrukt in leef-jaren: dat wordt dus een opsteker van de dag óf schrikken. Ook is er een fittest in de gymzaal en andere testen. Voor iedereen is er tijd voor een persoonlijk adviesgesprek met een deskundige en worden alle uitslagen genoteerd en meegegeven in een "Gezondheidspaspoort".

Na een half jaar wordt u uitgenodigd voor een nieuwe test ochtend, in de hoop dat uw fitheid in de tussentijd verbeterd is of stabiel is gebleven.

Wilt u na 9 otober actief werken een betere gezondheid dan zijn er voor u vervolg activiteiten in de vorm van workshops, een cursus Samen Werken aan Gezond Gewicht en sportaanbod.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support