De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Catwalk-show bij Resto VanHarte Utrecht

Utrecht, vrijdag 24 mei 2013

Vrijdag 7 juni organiseert Resto VanHarte Utrecht met Dress for Success Utrecht een bijzonder diner. Vijf vrijwilligers van Resto VanHarte krijgen een make-over bij Dress for Success en showen op de catwalk hoe Dress for Success hen heeft gekleed. Resto VanHarte Kanaleneiland is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Dress for Success helpt sollicitanten met flair!

Zelfverzekerd solliciteren

Vertegenwoordigsters van Dress for Success vertellen aan het begin van de avond wat de organisatie doet en voor wie ze zijn. Ook is er gelegenheid vragen te stellen en eventueel een afspraak te maken voor een eigen make-over. Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die sollicitanten helpt met gratis kleding en advies. Voor iemand met een minimum inkomen valt het niet mee zich voor een sollicitatiegesprek representatief te kleden. Dress for Success helpt werkzoekenden aan kleding, die past bij de functie waarop ze solliciteren. De werkzoekende krijgen bij een bezoek aan de winkel van Dress for Success ook styling-advies en tips om zelfverzekerder over te komen.

Het belooft een mooie gebeurtenis te worden: modellen lopen over de catwalk in het restaurant, tussen de gangen door. De gasten van Resto VanHarte genieten mee van de adviezen en de representatieve kleding van de modellen.

Iedereen is van harte welkom op de verjaardag van Resto VanHarte Utrecht !
Resto VanHarte Utrecht Kanaleneiland is elke dinsdag en vrijdag geopend in het 3-Generatiecentrum, Bernadottelaan 23. Vanaf 17.30 uur ben je welkom.

Graag van tevoren reserveren via www.restovanharte.nl of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min). Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Kinderen zijn ook welkom.  

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd.

Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan. Samen met de donateurs vormen zij de drijvende kracht achter Resto VanHarte. Dankzij hun hulp en de steun van bedrijven en de overheid kan Resto VanHarte jaarlijks meer dan 120.000 maaltijden op tafel zetten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support