De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De Broekriem

Utrecht, vrijdag 1 februari 2013

De Broekriem organiseert een valentijnsdate voor ouderen

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Het biedt in-between-job’ers de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het geeft deelnemers het gevoel nuttig bezig te zijn en het prikkelt de hersenen zoals een baan dat ook doet. DeBroekriem zet werkzoekenden in beweging, ten behoeve van de stad.
Op Valentijnsdag organiseren zij dan ook een "date met ouderen" van woonzorgcentrum Swellengrebel. Na de kennismaking met koffie en gebak staat er een mooie wandeling gepland door het Wilhelminapark. 

In Utrecht organiseert de Broekriem meerdere activiteiten, klik hier voor de actuele agenda. 4 stadsambassadeurs die in between job`s zijn dragen hier zorg voor.

Zo organiseren zij ook de MaMiBo (MaandagMiddagBorrel), deze borrel zorgt voor een inspirerend begin van de week. Tijdens de MaMiBo is er  een gastspreker die in een uur de aanwezigen enthousiasmeert en motiveert over een bepaald onderwerp. Rondom de workshop is altijd voldoende gelegenheid om met andere mensen ervaringen uit te wisselen.
Aanmelden voor de MaMiBo is verplicht en kan via utrecht@debroekriem.nl

Doelstelling van DeBroekriem
In 2013 zetten wij 5000 in-between-job’ers in beweging en inspireren hen tijdens één van de vele activiteiten die in Nederland worden georganiseerd. We dagen werkzoekenden uit hun talent in te blijven zetten tijdens hun zoektocht naar een nieuwe baan. DeBroekriem biedt hen de broodnodige uitdaging en een plek om je hersenen te prikkelen. Het is geen garantie voor een nieuwe baan, maar maakt de tijd van in-between-jobs leuker en productiever.

Website: www.debroekriem.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support