De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

De kaarten worden geschud !

Utrecht, donderdag 4 april 2013

Het team van LFB Vleuterweide nodigt u uit voor de interactieve voorstelling ‘De kaarten worden geschud’
Deze voorstelling gemaakt in opdracht van ‘Op de kaart’ geeft een goed beeld van het dagelijks leven en de onderwerpen waar mensen met een beperking mee te maken hebben anno 2013. De spelers zijn zelf mensen met een beperking. Doel van de voorstelling is om een dialoog op gang te krijgen met de zaal. Het publiek wordt daarom uitgenodigd actief aan de voorstelling deel te nemen en oplossingen aan te dragen.      

We hopen u deze avond als betrokken wijkbewoner of anderszins betrokken bij deze wijk te mogen begroeten. LFB Vleuterweide organiseert deze avond in het kader van meedoen in de wijk samen met Portes en de gemeente Utrecht. Wij zijn zelf buurtbewoner en hebben een beperking. Door zelf veel contacten te leggen en ‘groet- en ontmoetmomenten’ in de wijk te organiseren willen we laten zien dat ook mensen met een verstandelijke beperking een positieve bijdrage leveren aan samen prettig wonen in Vleuterweide / de Meern.

We hopen u als betrokken wijkbewoner of anderszins betrokken op 18 april te mogen begroeten. Na de voorstelling is er een informele borrel waar u met elkaar kunt na praten.

In verband met de zitplaatsen verzoeken wij u vriendelijk of u per mail wilt laten weten of wij op uw aanwezigheid mogen rekenen. U kunt uw mailtje sturen naar opdekaart@reinaerde.nl  Wij sturen u dan een bevestigingsmail.

Uw gastheren en dames voor die avond zijn Gert-Jan, Caron, Richard, Angela en Priscilla (LFB Vleuterweide)

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support