De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Food for good

Utrecht, donderdag 14 februari 2013

Food for Good trapt af in Utrecht!

Food for Good start met een voedseltuin, in park Transwijk, Kanaleneiland. In deze tuin gaan wijkbewoners samen werken met kwetsbare doelgroepen en biologische groentes produceren. 
Na een lange aanloopperiode is het gelukt om financiering voor dit mooie plan te vinden. Op 26 februari is de aftrap. Een informeel moment in de tuin, met een hapje en een drankje en een houtvuurtje.

Food for good is de voedseltuin in park transwijk waar buurtbewoners en stadsbrug deelnemers samen werken aan het verbouwen van groente. De opbrengst gaat naar de voedselbank en Resto VanHarte. Natuurlijk krijgt iedereen die meewerkt ook een deel. De tuin is een plek waar mensen graag komen om te wandelen,  een praatje te maken of samen te werken.

Op dinsdagmiddag 26 februari, van 15.30 tot 17.00 organiseren food for good en Resto Vanharte een kennismakingsmiddag op de food for good tuin. Locatie: de food for good tuin. Deze ligt naast de verkeerstuin. Mocht u het niet kunnen vinden, dan zullen er vanaf Eilandsteede (Vreugdenhillaan 31) wegwijzers hangen. Tijdens deze middag kunt u onder het genot van een soepje/koffie/thee horen over de tuinplannen, het ontwerp, en kunt u kennis maken met andere buurtbewoners en geïnteresseerden.

Benieuwd hoe een werkdag er op de tuin uit ziet? Hoe een voedseltuin eruit ziet en wat er verbouwd wordt? Wie er gaan werken en wat de planning is? Kom dan vooral de 26e kennismaken! Aansluitend op de middag kan er gegeten worden bij Resto VanHarte. Het driegangendiner is altijd vers en betaalbaar. Voor zowel de middag als het diner kunt u zich aanmelden bij Mariken Heitman: info@foodforgood.nl.

Graag tot ziens, op de 26e, Hartelijke groet, namens het food for good team en Resto VanHarte,
Mariken Heitman, Coordinator food for good  

Food for good is een project van De Stadsbrug, Eilandsteede en Buitenruimte voor contact.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support