De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Hemelvaarteditie 9 mei

Utrecht, woensdag 17 april 2013

Wil jij jouw talent en een stukje van je tijd inzetten voor hulpbehoevende Utrechters? Serve the City Utrecht biedt jou daar op 9 mei weer een uitgelezen mogelijkheid voor met de organisatie van dé Hemelvaarteditie 2013! Hemelvaartsdag is voor velen een gezellige dag, maar ondanks dat zijn er juist ook veel hulpbehoevenden in onze stad - zoals daklozen, achterstandsgroepen, ouderen en minderheden - voor wie het een dag is zoals andere dagen, een dag waarop de problemen heersen over de mooie dingen. Met een stukje van jouw tijd kun jij Hemelvaartsdag voor deze mensen tot een onvergetelijke dag maken!

Misschien heb je eerder meegedaan aan de Kerstoutreach of een andere editie van Serve the City Utrecht en brand je van enthousiasme om nog een keer mee te doen. Het kan ook dat je juist nog wil ontdekken wat Serve the City Utrecht jou biedt en wat jij hulpbehoevende stadsgenoten te bieden hebt!

Op donderdag 9 mei, Hemelvaartsdag, organiseert Serve the City Utrecht in de middag een groot aantal projecten waarbij jij je als vrijwilligers een paar uurtjes inzet voor hulpbehoevende stadsgenoten. Maar dit is niet alles, naast je inzet voor hulpbehoevenden ontmoet je op deze dag vele andere vrijwilligers, steek je gezamenlijk de handen uit de mouwen, maar krijg je ook gratis een t-shirt, lunch, borrel en een afsluitend buffet aangeboden.

Vraag jij je af of vrijwilligerswerk wat voor jou is? Serve the City Utrecht biedt verschillende projecten aan zodat er altijd een project is dat bij jouw passie en talenten aansluit: ludiek, sociaal of praktisch.

Check de projecten en schrijf je direct in! Inmiddels zijn de eerste projecten op de site geplaatst en kun je je gratis inschrijven. Wil je op de hoogte gehouden worden van de plaatsing van projecten op de site en andere activiteiten? Like dan de facebookpagina van Serve the City Utrecht en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support