De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Jekuntmeer steunt het team van de Stadsbrug voor de Alpe d`HuZes

Utrecht, dinsdag 21 mei 2013

Alpe d`HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Dit doen we door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d`Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave.

Het STAPsports fietsteam is een bijzondere fietsgroep. Zes van de groepsleden zijn cliënt bij Altrecht. Een grote GGZ instelling in Midden Nederland. De andere twee zijn medewerkers, maar fietsen mee als vrijwilliger.

Dit betekent dat 6 deelnemers van het team, zelf dagelijks worstelen met uiteenlopende psychiatrische problemen, zoals depressies, angstaanvallen, psychoses en verslavingen. Toch willen zij ook heel graag meefietsen. Ze willen die berg op omdat ze mee willen helpen om van kanker een beheersbare ziekte te maken. Als geen ander weten zij immers wat het is om dagelijks om te moeten gaan met de beperkingen van een ziekte.

Help het team de Stadsbrug hun droom verwezenlijken voor de Alpe d`Huzes!

Het team van de Stadsbrug traint hard voor de Alpe d`Huzes; vandaag en morgen (5 en 6 juni) is het zover. Jekuntmeer is een van de hoofdsponsoren; sponsort u hen al?

Alpe d`Huzes : http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/Defaultad62013.aspx

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support