De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Landelijke dag van de stadslandbouw

Utrecht, dinsdag 23 april 2013

Zaterdag 27 april doet Food for Good mee aan de landelijk dag van de stadslandbouw die in Utrecht de naam `Proef eetbaar Utrecht` gekregen heeft.

Food for good is de voedseltuin in park Transwijk waar buurtbewoners en stadsbrug deelnemers samen werken aan het verbouwen van groente.

De opbrengst gaat naar de voedselbank en Resto VanHarte. Natuurlijk krijgt iedereen die meewerkt ook een deel. De tuin is een plek waar mensen graag komen om te wandelen, een praatje te maken of samen te werken.

Food for Good is inmiddels in volle aanleg. De aannemer heeft de grond voorbewerkt, de bestrating gelegd en een hek geplaatst. Met de vrijwilligers zijn we de afgelopen weken al druk bezig geweest om het puin wat omhoogkwam op te ruimen, de schaftkeet op te knappen en een mesthoop te maken. Er is zelfs al wat voorgezaaid en we hopen deze week de eerste aardappels te poten en te beginnen met zaaien. Kortom, een mooi moment om eens te komen kijken en al deze ontwikkelingen met eigen ogen te aanschouwen!

Zaterdag 27 april kun je van 10.30 tot 16.00u komen kijken, meehelpen met zaaien, planten, taart eten of een hapje van onze samenwerkingspartner Resto vanHarte nuttigen en (hopelijk!) genieten van een lentezonnetje. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om vragen te stellen en informatie te krijgen over de tuin en de mensen.

Locatie: Park Transwijk, naast de verkeerstuin (vanaf Eilandsteede, Vreugdenhillaan 31, zullen wegwijzers hangen). Voor vragen of aanmelding kunt u een mail sturen naar Mariken Heitman: info@foodforgood.nl

Voor het allerlaatste nieuws en ontwikkelingen, volg ons op twitter: @food_for_good of op facebook: http://nl-nl.facebook.com/pages/Food-for-good/421154644623292

Voor andere stadslandbouwactiviteiten, kijk op de site: www.eetbaarutrecht.nl

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support