De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leger des Heils viert Burendag

Utrecht, donderdag 19 september 2013

Leger des Heils in Utrecht viert Burendag

In het weekend van 21 en 22 september a.s. organiseren vier locaties van het Leger des Heils in Utrecht activiteiten in het kader van Burendag. Zo wordt er o.a. een rapworkshop gegeven op de Balkstraat, een buurtfeest georganiseerd op de Kanaalweg 96 en kunnen buurtbewoners poffertjes eten op de Nieuwegracht 92.

 “Burendag draait om ontmoeting. Ontdekken wie nu eigenlijk degene is die bij je in de buurt woont,” licht Jan Jans, directeur Leger des Heils Midden Nederland toe. “Als Leger des Heils weten we dat we geen ‘gewone’ buren zijn. De drempel is hierdoor soms iets hoger om zomaar in gesprek te komen met elkaar. Maar op Burendag is er letterlijk en figuurlijk geen drempel. Je kunt op straat onder genot van een bakje koffie elkaar leren kennen. Daarom doen we als Leger des Heils graag mee aan dit jaarlijkse evenement.”  

De locaties waar het Leger des Heils activiteiten heeft, zijn:   
Nieuwegracht 92, Utrecht Zat. 21 september, 12.00 - 16.00 uur Springkussen, schminken, stoepkrijt, poffertjeskraam  
Bij speeltuin de Kameleon Balkstraat 31, Utrecht Zat. 21 september, 12.30- 17.30 uur Rapworkshop, dansworkshop, kraampjes met o.a. verkoop van producten die door cliënten van het Leger des Heils zijn gemaakt.  
Kanaalweg 96-98, Utrecht Zaterdag 21 september, 13.00-16.00 uur Buurtfeest met muziek, hapje & drankje, rondleiding  
Culinaire wandeling langs 4 buurthuizen in Zuilen, waaronder Bij Bosshardt (prinses Margrietstraat 22), zondag 22 september, 16.45-19.15 uur. 

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support