De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Lustrum Dress for Success Utrecht

Utrecht, vrijdag 5 april 2013

In 2013 viert Dress for Success Utrecht haar lustrum. Er zullen een aantal leuke activiteiten georganiseerd worden om dit te vieren en voor één van deze activiteiten, namelijk het KLEDINGRUILFEEST, bent u bij deze uitgenodigd. Het Kledingruilfeest biedt u de gelegenheid om uw miskopen te ruilen voor kleding die u wél gaat dragen, om nog eens bij ons in de winkel te komen kijken en om met ons mee te vieren dat we al 5 jaar bestaan.

Het feest zal plaatsvinden op zondagmiddag 21 april a.s. tussen 14.00 en 17.00 uur in onze winkel aan de J.M. de Muinck Keizerlaan 34 te Utrecht en u bent van harte welkom! 

Het concept is simpel:
1.Ruim je kast op
En dan ook echt. Het geeft een opgeruimd gevoel als je de gedachte loslaat dat die broek je "ooit nog wel weer gaat passen" of dat er "heus nog wel een gelegenheid komt voor die jurk". Ook de ons allen bekende miskopen hebben nu een goede bestemming. Opruimen en loslaten dus. 

2. Meld je aan
Je kunt je opgeven door te e-mailen naar dressforsuccessutrecht@live.nl  

3. Kom naar ons feest
Om te garanderen dat er voor iedereen iets leuks te ruilen is, vragen we je om minimaal 3 kledingstukken en accessoires mee te nemen die in goede staat zijn: dat zijn stukken die een ander meteen zou kunnen en willen dragen en die niet versleten, ouderwets of vies zijn! Waar moet je dan aan denken? Nou ja, aan bijvoorbeeld vesten, truien, jurken, jasjes, jeans, blouses, breisels, maar ook aan riemen, tassen, sjaals, mutsen, schoenen, kettingen, oorbellen… De regel hierbij is dat 2 accessoires gelijk zijn aan 1 kledingstuk.

4. Kies uit, pas en neem mee
Nadat je jouw items bij binnenkomst hebt ingeleverd wordt alles netjes opgehangen en kan het grote pasfestijn beginnen. Gedurende de middag krijg je de gelegenheid om te struinen tussen de kledingstukken die de andere deelnemers mee hebben genomen, één kledingstuk per keer te passen en als het bevalt direct mee naar huis te nemen.

Wij zorgen voor bijpassende adviezen en natuurlijk voor koffie/thee en iets lekkers. En wat er aan het einde van de middag aan kleding en accessoires overblijft, dat is lekker voor ons!

We hebben nog plek voor enkele deelnemers, dus wees er snel bij, want VOL = VOL !

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support